System Professional - Styling

SP Styling ger dig möjlighet att skapa frisyrer perfekt utan någon kompromiss i form av vård, jag menar en hälsosam Hår, en Styling custom, en Efterbehandling utan fläck, en livfull Glans. Vård ritual börjar med SP Hår Alkemi och fortsätta med den nya SP Fusion Tjänst som kombinerar produkter för hår med vård-finalen.

Teknik SP Styling för den perfekta frisyrer, super-ljus

Teknik SP Styling jämnar ytan av håret. Alltså, ljuset reflekteras bättre och skimmer effekt är maximal. SP Polering Teknik är baserad på ett komplex av polymerer av utjämning, oljor och vård ingredienser med olika konsistenser, att kunna fylla i luckorna i ytan av håret. Resultatet är en yta av hår och perfekt släta, mycket bättre, att man lättare kan bättre spegla, därmed få en glans förstärks.

Upptäck den högsta nivån av personlig vård, som skapats i alkemi perfekt mellan Styling och OMSORG.

Genom att kombinera en produkt av det slut som en produkt av Styling, stylist skapar en ny formel med en konsistens och prestanda skiljer sig från den ursprungliga produkter för nya och varierande frisyrer så resultatet kommer att bli en helt ny, med sann anpassad: volym och effekt av silke, lösa lockar och mjukt, rakt hår med volym, textur med intensiv glans.

Inga resultat!