Wella Professionals

Specialiserade på produkter inom hårvård, styling och färg, Wella varumärke erbjuder ett brett sortiment av produkter som kan med framgång användas av någon person, för alla typer av hår. Wella produkter erbjuder en speciell struktur som gör att hårbotten för att andas, utan att förvärra eller på något sätt påverka håret. Dessutom, de är utformade för att skydda och ge näring till håret på djupet, ge den ljusstyrka, glans och fukt.


Professionell hårvård, bara med Wella


Wella har lanserat för första gången, ett urval av exklusiva produkter i salonger, som senare släpps ut på marknaden för allmänheten. Så, de produkter som kan användas framgångsrikt, även hemma.

Bestående av flera fysiska delar, de produkter de ytterligare utöka sin portfölj av skönhet, som ger människor möjlighet att välja från ett brett utbud av produkter som präglar. För hår som saknar volym och vitalitet Wella shampoo är ett perfekt val. Till exempel, Wella Enrich Professionell Schampo med extrakt av keratin och polymerer hjälp gick håret och förhindrar kluvna hans. Rik på noga utvalda ingredienser, såsom extrakt av natursilke eller av shea smör, schampo professionell Wella har en behaglig doft, som ger håret en silkeslen, underlätta kamning och hjälper till att få glamour som diamant.


Produkten permanent från Wella för hår färgning var först godkänts av European Centre for allergy Research Foundation (ECARF). Så folk från Wella är alltid säkra kvaliteten på sina produkter, eftersom de är ständigt på prov av de mest kompetenta specialister på att säga ordet i termer av deras grad av effektivitet. Till exempel, Wella hårfärg är känd på grund av effektiviteten av dess förmåga att täcka bättre, vilket resulterar i en livfull färg.


Wella Koleston måla hår är en pionjär av varumärke, men också stylister i hela världen på grund av de många olika nyanser, men för att lyckas bäst att täcka de vita hårstrån, ger en intensiv färg och garanterade resultat. De flesta klienter och stylister från hela världen tryggt använda dessa produkter, såsom Wella Koleston är i världen toppen av produkter för hårvård.


Wella Illumina Color färg hår är ett intervall som används i salonger parfym, men hemma, eftersom det erbjuder en täckning starkt garn vit, erbjuder utfodring, intensiv färg, och en naturlig lyster. Produkter i detta sortiment kommer med ett brett palett av färger, som om smaken av varje person.


En innovativ produkt som erbjuds av Wella är Wellaton måla mousse som ger intensiv nyanser och levande, utan alltför mycket ansträngning. Produkter i detta sortiment är lätt att applicera, inte flödet och tränga djupt in i strukturen av håret, med en intensiv täckning av sladdarna som är vit. Flaskan med färg, skaka ordentligt, och sedan applicera som ett schampo, från rötterna, upp mot topparna.


För en mild täckning upp till 50% av trådarna vit, Wella Color Touch måla hår utan ammoniak tack vare dess ingredienser: molekyler av färg, keratin och naturligt vax lämna ditt hår med en snygg, naturlig, hälsosam, full av lyster och med de reflexer av ljus oemotståndlig.


Även detta varumärke var den första att släppas exklusivt för den första raden av produkter för män. Alltså, trimmer Wella Contura finns med blad av rostfritt stål och en avtagbar kam för att skapa den mest spektakulära konturer. Har en ergonomisk design, beläggning av krom, det är lätt och kan användas både i professionella salonger och hemma. Det gör det inte ljud, eftersom den är utrustad med låga vibrationer och är mycket lätt att använda.


Med tanke på att Wella var det första företaget som sysslar med tillverkning av peruker, och just nu är det samlar årligen hundratals pounds av hår som används för omfattande forskning i laboratorier, vilket resulterar i slutändan i de bästa resultaten. De produkter från Wella ger dig en hel del fördelar för varje produkt i handen är anpassad till de problem som kan uppstå i tid, de hjälper till att reparera skadad hår och ger näring till håret på djupet från utsidan.

Så, för ett glänsande hår, återfuktad och väl omhändertagna, Wella produkter är alltid de som förtjänar vår uppmärksamhet!


Senaste artiklarna


Hur man håller håret Color

Hur man håller håret Color

Väldigt många kvinnor väljer att ändra nyansen på ditt hår från tid till tid. Säker på att detta är särskilt välkomna eftersom de flesta av de gånger, dessa kvinnor få självförtroende genom att göra en sådan förändring.

Varför jag väljer att jag tar hand om mitt hår på salongen

Varför jag väljer att jag tar hand

Älskar ditt hår vackert och friskt, är det inte? Ja, alla älskar den friska utseende och silkeslent hår. Inte alla, men vi kan ha några av dessa saker.

10 knep och tips för hårvård

Knep och tips för hårvård

Alla kvinnor är oroliga för att få en vackrare och därför tilltalar olika tricks eller ritualer av skönhet för att hårvård borde angå oss alla.

Kort hår eller långt hår

Kort hår eller långt hår

Om du har långt hår och vill ha kort hår eller om du har kort hår och vill ha längre, då är det dags att göra en förändring. De flesta av de gånger, posesoarele ett lockigt hår som de vill ha rakt hår och vice versa.

Schampo utan parabener och sulfater

Schampo utan parabener och sulfater

Väldigt många människor väljer att tvätta håret dagligen, eller för att de går upp i vikt snabbt, på grund av som upplever mjäll, återställa sådana friskhet och Brilliance.

De bästa produkter för hårvård

Produkter för hårvård

Med tanke på att hår är en av de mest pris Accesorii av en kvinna, det måste tas om hand och förvaras tillsammans med behandlingar som är specifika för varje behov.

Behandlingar vård för fett hår

Vård för fett hår

Fett hår kan behandlas mer enkelt med Natural behandlingar, och professionella behandlingar. Den senare ger omedelbara resultat och har en viss grad av effektivitet mycket större.

Allt du behöver veta om balsam

balsam

Balsam bör väljas beroende på strukturen av håret, så om vi har lockigt hår, skadat eller berövas sin vitalitet, är denna produkt för att få oss i trubbel för det mesta.

SP Luxeoil från Wella Professionals

SP Luxeoil från Wella Professionals

Vi vill alla ha en underbara hår som modellerna i reklamen, alltid arrangeras, glänsande, helt rak eller vågig och med en Volume överfyllda, även efter att de kom ut ur duschen.

Produkter från sortimentet SP Hydrate från Wella

System Professional Hydrate

I fall har du inte varit till salongen är fortfarande ett bra sätt att njuta av när som helst av en hår fin och återfuktad.