Vitality's

1964, Vitalitet och började sin verksamhet i Italien, som är en liten laboratorium av kosmetiska produkter. Idag har företaget utökat sin verksamhet i över 80 länder runt om i världen, för att nå fram till att bli ett av de största företagen i kosmetika från Italien.

Vitalitet: s kombinerar vetenskaplig forskning med innovation och ägna mer uppmärksamhet till naturen och den aktiva ingredienser som skapar produkter för professionell skönhet för dem som följer en ritual av skönhet.


Liv i håret


Vitalitet är förespråkare för en frisk hårbotten, vilket gör produkterna tillgängliga för varje person som vill ha ett vackert hår. Detta varumärke erbjuder produkter testas noga i laboratorium för att ge hälsan för håret, men också säkerhet, oavsett om det handlar om att måla, schampo, balsam, eller behandlingar för hår.

För en intensiv volum, Sanningen Vitalitet Schampo Verklig Volym är perfekt, med överlägsen kvalitet.


Detta schampo har en anti-aging effekt för kemiskt behandlat hår, förebygga håravfall, att hjälpa honom, ger volym, glans och styrka. Dess Formel är berikad med en unik blandning av peptider, kraftfulla antioxidanter och vitaminer kampen för att återuppbygga hår från roten. Med ett komplex av nyttiga ingredienser för att bekämpa håravfall, den är utformad med peptider, koffein, ferulic acid, vitamin E, morot olja, A-vitamin och beta-karoten, som bidrar till att stärka och stödja hår i sin helhet. Dessutom, för att det inte innehåller sulfater eller parabener. Med regelbunden användning, kommer ditt hår att bli starkare, med mer volym och kommer att ta en titt mycket yngre.


Den Sanningen Vitalitet Sant Volume Conditioner ger intensiv återfuktning, volym och mer glans. Det stimulerar tillväxten av hår, vilket ger styrka och glans tack vare dess ingredienser av macadamia nut oil, beta-sisterol och koffein, som är perfekt för färgat hår, för att så småningom bli hanterbar.


Vitalitet ' s har ett brett utbud av nyanser av hårfärgningsmedel, mer än 100 olika nyanser för att färga håret. Till exempel, måla Vitalitet är tillverkade i Italien, har i sin komponent skyddande oljor, såsom: jojobaolja, olivolja och ris som hjälper till att få ett nyanser särskilt lysande. Detta skadar inte håret, och de oljor som den är utformad, lämnar håret mjukt och hälsosamt.

Också, antioxidant Vitalitet färg permanent är speciellt skapade för att få önskad nyans. Den har en krämig konsistens och ansluter sig helt till axeln hår, vilket ger en ljus färg i kombination med Vitalitet måla hår.

Så, med Vitalitet du en del av en överlägsen kvalitet till överkomliga priser.


Senaste artiklarna


Rollen som antioxidant i hårfärgningsmedel

Rollen som antioxidant

Oxidant som förvärvats i handeln är tillagade, med koncentrationer av 3%, 6%, 9% eller 12%, som sedan blandas med en Powder decoloranta tills den är slät.

Det bästa hårfärg utan ammoniak 2017

hårfärg utan ammoniak

Hårvård och få en rätt nyanser kan ofta skada håret, så det är nödvändigt att använda mer Natural ingredienser och undvika de som har så många kemikalier

Profesional måla hår

Profesional hår färg

Håret är den vackraste tillbehör med en person, men också en förförisk vapen, så att dess utseende måste vara oklanderlig om vi vill locka till sig uppmärksamhet.