Versace

Gianni Versace eller Versace är ett italienskt företag som grundades 1978 och är erkänt för att vara en lyx märke mode. Versace har i sin samling ett brett utbud av kläder, Tillbehör läder, smycken, kosmetika, möbler eller parfym. Dessutom, märket är erkänd som med flashig grafik och ljusa färger. Logotypen för Versace är en huvudet av medusa, som representerar en mytologisk figur. Det var inspirerat av ruinerna av Rom där bröderna Versace har spelat. Gianni Versace valde medusa som en logotyp eftersom det gjort människor faller i kärlek med henne, utan en väg tillbaka.


Eftersom skapandet av den första parfym Versace, 1981, det italienska varumärket har fortsatt att uppnå smaker, och att ge dem hela världen: lyxig, glänsande och sensuell.


Moderna parfymer och full av charm


Den första parfym Versace, 1981 var avsedda för kvinnor. Även om varumärket har utökat sitt sortiment av parfymer, ge dem Men och smaker obeskrivlig, parfymer för kvinnor är de som väcker passion och sensualitet. En av dessa parfymer är Versace Crystal Noir, som är en riktig pärla när det gäller smak, som är en blommig och orientalisk doft, inspirerad av en diamant aspekter. Doften lanserades 2004 och är en sällsynt huvudsak på grund av att blanda toner av ingefära, svartpeppar och kardemumma med Afrikansk apelsinblomma, kokos, sensuell pion och känslig gardenia. Noteringar basen av denna doft är mysk, sandelträ eller amber, som ger en unik upplevelse både för den som bär det och för dem runt omkring dig.


En annan blommig-träig doft med tradition är Versace Kvinna, som skapats under 2000-talet för att hjälpa dig att gå på en charmig road färska blad av jasmin, i kombination med bergamott eller ros. Den subtila toner av plommon, hallon, ceder och lotus ii avslöjar kvinnlighet och nåd, och basnoter amber och mysk, vad lyckas alltid överraska på människorna bredvid dig. På grund av sin sammansättning av dagen, denna doft kan användas både dag och natt.


En speciell glans erbjuder dig och doft, Versace Bright Crystal, med magnolia, lotusblomma, och granatäpple, blandat med amber och mysk. Doften är söt, som är avsedda för alla kvinnor, så att det kan bäras vid alla tider på dygnet. Avtalen av isen, pion, och trä, gör det till en blommig och fruktig doft med träiga noter, som drar uppmärksamhet när som helst och var som helst.


Efter framgången av olika hane av parfym av Eros, Versace har infört sortiment för kvinnor, för Versace Eros Pour Femme. Eros är gud av kärlek, och den doft som framhäver den sensuella och den sanna kraften hos en kvinna. Med denna doft, kommer du oundvikligen att bli en skönhetens gudinna, som kombinerar aspekter av fin och elegant. Siciliansk citron, granatäpple eller bergamott från Kalabrien kommer att känna från början, och i hjärtat av parfym stå essenser av blomman av citron, jasmin och pion. Basnoter är de av skog, såsom sandelträ, mysk och ambroxol ge Energy och friskhet.


I raden av parfymer för Men ta del Versace Eros också, särskilt utformade för kraftfull och passionerad Men, även Eros gud. Doften väcker sensualitet och styrka, men på samma tid, lust, passion och kärlek. Kärnan är en hane på grund av dess mynta, äpple och citron, blandade med tonkaböna, geranium och ambroxol som förmedlar en omisskännlig smak och unika. Basnoter av doften vanilj, vetiver, ceder, vilket gör den stark och uppfriskande. Slutligen, doften väcker tanken på förförelse winning streak.


Versace häller Homme är versionen för Men, vad som inspirerar friskhet tillit och harmoni. Den toppnoter är utdrag från bitter apelsin, bergamott, citron och apelsin som ger doften en air av fräschör och fortsätter med hjärtnoter av hyacint, geranium, salvia.


Basnoter av denna doft är mysk, amber, cederträ, tonka och agar, som ger doften en woody aura och varm. Versace häll Homme är avsedda för den moderna människan och säker i din egen styrka, som är en idealisk doft för någon tid av dagen.