Ta reda på vad som hår Color du föredrar, Complete guide!

Ta reda på vad som hår Color du föredrar


Ta reda på vad som hår Color du fördel beroende på din typ av hy – Guide proffs

De flesta kvinnor väljer att färga sitt hår i olika nyanser och mycket få av dem som väljer att hålla sina nyans Naturala. När tiden tar ut sin rätt på hur vi ser ut, vi kvinnor, vi har att färga våra hår för att dölja den vita trådar. Men de trender tjäna som en användbar guide när vi ska besluta om en viss hår Color.

Men i trots av vad du bär, skall du välja vad som passar oss att undvika fall där Color av hår som vi fördel. Huden är den viktigaste faktorn i den funktion som du behöver för att fatta beslut som kommer att vara Color av ditt hår. Men om du vill titta sensationella och inte i vad gäller Color av hår du kommer att behöva välja en nyans som du sätter på huden spår och inte skymma mer än vad som är fallet.

Ett av de enklaste och bästa sätten att upptäcka din hudton är du titta på vener på handleden. Om de har en nyans av blått innebär att subtonul är kallt, även om venerna är grön betyder att subtonul är grön. Visst finns det kvinnor med subton neutral, jag menar en kombination mellan tonen i den kalla till den varma, men dessa fall är ganska sällsynt.

Subton hot

Kvinnor som har subtonul hot har, som regel, Color dina ögon gröna eller bruna, och nyansen Naturala hår är gyllene blond, brun guld. Hy av dessa kvinnor är i olika nyanser av guld eller persika, olivolja med subtonuri golden och även med fräknar. Om din hud är vit-brun och har subtonuri hot kan för att spela med ett brett utbud av färger, från mörk blont till svart hår, så länge som större delen av det hår Color är i subtonuri varm. Suvițele chestnut är de som anges, oavsett om du väljer en bas av mörk eller brun.

Subton kallt

Color av ögon, brunt, svart eller blå med grå tecken av kalla toner. I detta fall har kvinnor hår Natural i olika nyanser av choklad, mörka, bruna, grå eller blåaktiga svart, och hudtonen har subtonuri blå, rosa eller olivträd. I fall du e ägare av en vit hår-brun med subtonuri kallt måste du välja i det mesta under den svala nyanser. Om du verkligen behöver vara Blonde, undvika Blonde-röd i varma nyanser, väljer toner kallt, till platina. Välj nyanser av mörker kallt. För brunt hår kan du välja nyanser ljusare och varmare, men grunden måste vara kall.

Blek hy

Valet av hår Color om hyn blek bero på kontrasten mellan dessa två. Kvinnor med blek hud bör undvika hår färger för Natural och skulle snarare har att spela med nyanser och för att uppnå en kontrast mellan Color av hår och hud. Det tar en hel del mod, verkligen, att välja en nyans varm med en blek hy, men Color röda sätta ditt bästa i värde fräknar och subtonurile av gult.

Ljushyade är specifika för kvinnor med ljus brunt hår Natural eller blont. Det är en hy är ganska känslig för solen, men visar inga fräknar och att det inte har denna aspekt av Porțelan särskilda roscatelor. Jag kommer sitta bäst med nyanser av blont eller brunt hår, men ingefära öppnade du kommer Complete. Om din hud är öppen och har subtonuri kallt du kommer att behöva använda med förtroende nyanser av blont eller brunt kallare eller varmare.

Om du vill måla dig själv i olika nyanser av rött kommer att ha att välja en Color mer varm, oavsett hur öppen eller sluten är skuggan. Alltså, din hud kommer inte att ha effekten av en " trasparent ".I fall av denna typ av hud rekommenderar inte färgning av hår i svart eller brunt så att det inte gynnar en blek hy, men det kan vara ett alternativ endast om den nyans av brunt i kombination med en strimma av ljus brun.

Hy olivolja

Kvinnor som har Oily Skin oliv du måste välja nödvändigtvis för hår i skuggorna så att de kommer bäst ut i bevis dina ansiktsdrag. Läppar och ögon är bästa att sätta i evdienta av detta Color, men man måste ha i åtanke att det också kan accentuera brister, såsom mörka ringar. Kim Kardashian kan vara det bästa exemplet och det kan ses som valde ett hår Color med ett par nyanser ljusare än mörkt, bara för att understryka den perfekta hy olivolja. Hy olivolja är specifika för kvinnor, latinos och kreol.

Naturligtvis som en hy med olivolja kan vara en solbränna av en kvinna med en vit hy. För denna typ av hud nyanser av mörkt brunt, brunt eller svart är den mest lämpliga. En hy med olivolja som är associerade till en Blonde hår, oavsett nyans, kommer att verka helt onaturliga och onaturligt. För som hy olivolja, i allmänhet, erbjuder nyanser av brunt skinn, om dess subtonuri kall eller varm, kan du välja alla nyanser av mörkt brun, brun eller mörkt hår. Men, för en hy med olivolja, den mest lämpliga Color kommer alltid att vara brun.

Medium hy

Vissa kvinnor har hy, jag menar subtonuri kallt. Kvinnor med denna hudtyp kan lägga till ett plus av värmen och ger huden en lyster Naturala och en titt strålande. Om du har en medium hy med subtonuri kallt, bör undvika färger för öppet, för att jag kommer att ge dig en titt torkas ut. Du bör också undvika en Color för mörkt för det kommer bara betona mörka ringar.

Så, varje kvinna behöver för att skapa den typ av hud innan lack. Det är också mycket viktigt att hålla i åtanke det faktum att de bär vad som är bekvämt för dig, så du behöver ha för att hålla kontot nödvändigtvis av de senaste trenderna inom hårstyling.

Recensioner (0)


Skriv en recension

Obs: HTML är inte översatt!
    Dåligt           Bra
Captcha