Stilizeaza dina ögonbryn som ett proffs !

Stilizeaza dina ögonbryn


Alltid ögonbryn har rollen att forma ansiktet, skapa en delikat bild, avlånga och perfekt. Se till att kvinnor ta till alla möjliga knep, den komplicerade strategier av makeup för att ha den perfekta ögonbryn, men många gånger att de inte har den önskade effekt och Create en bild ogynnsamma. Kvinnor som vill ha ett chip på ett harmoniskt sätt och för att sätta dig i spåret av de fina dragen av flickan, som du måste veta mycket väl vad finns det för regler som måste följas för att uppnå detta.

Inom området skönhet, vikten av att ögonbrynen var verkligen intensifieras, eftersom det anses att det skulle vara det roligaste inslaget i ansiktet. Som sagt, det är viktigt att ägna mer uppmärksamhet åt cosmetizarii deras. Här är de trender 2017 för att ordna ögonbrynen.

Tips från proffsen för Styling dina ögonbryn

I 2017 skönhetsbranschen säga att formen på ögonbrynen bör verka i den riktning Natural. Om förra året var de färgade ögonbryn, med glitter, ordnade på olika sätt fantezistice, tja, detta år att de inte alls är på modet dessa typer av extravaganta. Tvärtom, specialister anser att det inte är lämpligt att kalla alla dessa "fyrverkerier" att vara på modet.

I fall du är en av de lyckliga kvinnor som har tjocka ögonbryn, så du behöver inte ha absolut ingen vård för stylister råder oss att inte använda paint, men att lämna Color som Naturala. Så kommer vi att säga adjö till trenden pojkaktiga panna och ögonbryn ultraevidentiate, förlitar sig i stället på trådar rika, fulla, men konturerna av den kvinnliga. Ögonbrynen behöver röra en Specialist, som ger dem en vacker form, vad du kommer att lyfta ditt ansikte och att du kan lyckas sedan hem. Vänder sig till den fuktgivande oljor så som argan eller castor, trådar kommer att vara blank och frisk, och du kommer inte att finnas någon mer än borst i önskad form innan de lämnar hemmet.

Du är en av de kvinnor med tillräcklig skicklighet att du kan klämma endast hem ? Tja, i det här fallet skulle det vara bra att känna till några knep som hjälper dig att få vackra ögonbryn . Här finns tips och sjukvårdspersonal :

  • Först av allt, om du vill ha en bild av den avundsvärda, kommer att behöva använda pincett bra, rent och med fina ben. Om det är för sågade eller stor, är processen kommer att ta längre tid och kommer att orsaka smärta. Du måste fokusera på varje hårstrå och dra något.
  • Då huden måste vara mycket snyggt och jämnas ut i och runt ögonbrynen. När huden är känslig, håret glida bättre. Om huden är torr, pensatul kommer att vara mer smärtsam. Klipp-dig efter vad du gjorde tog varmt vatten som den lämnar huden återfuktad. Du kan också fukta en trasa i varmt vatten och sedan låta det sitta på ögonbrynen för 2 minuter. Kommer att öppna porerna, vilket gör processen enklare. Applicera en lotion på ögonbrynen för att ge dem delikatess och göra dem lättare att plocka.
  • Riktning mot tillväxten av ögonbryn är mycket viktigt när det kommer till att göra mina ögonbryn. i de flesta fall, håret växer mot hår linje. I andra, dessa åsar i flera riktningar. Du måste hålla på att klämma i riktning mot hårväxten.
  • Pincett måste vara klädsel samma sak som en penna, med öppning i toppen. Praktiken behöver du för att nära ett par gånger för att lära sig gå.
  • Även ändarna av pincett bör placeras vid roten av håret, så skjuter i riktning mot rot tillväxt. Fortsätt att göra detta tills du Finish ta av både ögonbryn. Ibland kan man slita din blick och du kommer att känna kliar i näsan för området, men det är helt normalt.

Innan du börjar Styling dina ögonbryn kommer att ha för att fästa den plats där du ska börja. Detta skiljer sig från en person till en annan, men tekniken följande är giltig för alla. Ta en brynpenna eller annan lång instrument och placeras i den vertikala linjen i övre inre hörnet av ögat i slutet av näsan. Använd en vit penna för att göra ett märke ovanför den plats där det passerar över ögonbrynet. Från den här du ska börja med att plocka bort. Sätta skylten lite närmare eller längre. Denna teknik kommer att visa var dina ögonbryn ska börja, men personliga preferenser kan variera. Se till att du i första hand med hjälp av verktyget för tunn, något tjock du kommer att förstöra planen för att bygga sprancenei.

Välvda ögonbryn vackert runt ögonen göra med säkerheten av skillnaden bild av kvinnor. Så, med hjälp av penna liniaza den yttre hörnet av sprancenei med utsidan av näsan och utsidan av iris. Markerar den plats som skulle bli båge och upprepa för det andra ögonbrynet. Nästa, ta reda på var att slutet ögonbrynet. Den här gången placera verktyget på yttre hörnet av näsan på utsidan av ögat. Markerar platsen där det faller på dina ögonbryn. Här ska det vara över ögonbrynet.

Tjockleken på ögonbrynen beror på din ansiktsform, men också av den valda stil eller design av ditt ansikte. Så, en kvinna med stora ögon kommer att Balance det med tjocka ögonbryn, och om du har små ögon, du Balance det med tunna ögonbryn.

Dessutom är utrymmet mellan ögonbrynen och ögonen är mycket viktigt. I de fall där ögonbrynen är placerade på pannan, top, du har att välja ögonbryn är tjockare för att passa på ett harmoniskt ansikte, men om du har låga ögonbryn, nära än ögon, välja ögonbrynen tunnare, så att inte låta besvärligt på ögonen.

Efter stilizezi ögonbryn, kan du framhäva formen med hjälp av en skugga enligt den. Prova hela Kit för att definiera ögonbrynen – Complete Brow Defining Kit – Ardell. Inte använder aldrig ögonskugga eller svart penna eftersom det kommer tuffa så mycket utseende. Använd ögon-skugga eller penna i olika nyanser av ljus brun eller mörkt, beroende på Color av håret.

Efter att den skugga du välja en gel för att dina ögonbryn eller en speciell vax för slutbehandling av utseende sprancenei.

Recensioner (0)


Skriv en recension

Obs: HTML är inte översatt!
    Dåligt           Bra
Captcha