Sprayer

Sprayer hår är sådana produkter som är avsedda att behandla nästan alla problem i håret. Förutom det faktum att de luktar mycket trevliga, de är mycket enkla att använda och utformade för alla hår typer. Även de motsvarar behoven i håret och med bara en spruta, ditt hår kommer att bli mycket ljusare hår, återfuktad och med mer vitalitet.

I fall av fet hår, en spray som reducerar överskott av talg är perfekt för eftersom det gör ditt hår mjukt, mjukt och mycket silkeslen.

Torrt hår behöver en spray som kan ge mer fuktgivande, så att den Repair och stärka hårstrån rebell och bryts ned. Förutom det faktum att dessa spray ger håret mer glans, de gör det mer lätt att hantera, som livnär sig på det på djupet på grund av dess ingredienser antioxidant.

Spraya professionell hår är idealiska eftersom de ger håret mer Volume, korrekt fastspänning, men också, de skyddar ditt hår från skadliga effekter av yttre faktorer, såsom värme utsläpp av vitvaror Styling eller exponering frekvens för sol, kyla eller föroreningar. Med andra ord, och färgade håret kommer att vara en del av en hand som för att boka dessa sprayer kommer att lyfta fram Color, och lockigt hår kommer att ge den definition som de behöver för slingor.

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.