Schampo

Schampo är en produkt som är mycket gammal, med anor sedan urminnes tider i Indien, som används av stammarna. Ordet "schampo" är en engelsk härledda från hindi, "Chimpo", detta begrepp som införts i år 1762. I hindi, "Chimpo" innebär att massera hårbotten med hår olja. Därefter, detta koncept togs över av Storbritannien genom Skull Dean Mohamed, en välkänd entreprenör vid tiden för Bengali.

Denna entreprenör har öppnat tillsammans med sin fru ett badkar med ånga ånga, som ger kunder terapeutisk massage med denna produkt. Även om det skapas en förvirring i detta avseende, uppfinnaren av schampo var faktiskt Kasey Herbert, som på 1860-han använde detta begrepp för att tvätta hårbotten och hår. Sedan de infördes tensioactivii Natural i schampo ursprungliga, vilket gör det till en typ av rengöringsmedel.

Schampo är ett rengöringsmedel för hår och hårbotten, och den viktigaste ingrediensen i sin sammansättning är tvätt-och rengöringsmedel. Det är sammansatt av olika ytaktiva ämnen, bland vilka effekten av städning och skummande, ytaktiva ämnen för luftkonditionering, men även tillsatser som ger håret skönhet. Det är som presenteras under olika former: vätskor, krämer, salvor eller aerosoler, men för det mesta, schampo är i form av vätska. Denna produkt har många fördelar, förutom att rengöra håret, det ger det mer Volume, tar bort mjäll och gör det enklare att ställa upp, dock, beroende på behov av håret. Skönhetsbranschen ger oss olika schampon, beroende på hårtyp, de problem som man ställs, beroende på hygien, ålder, period eller, beroende på den grad av professionalism.

Schampo professionella, jämfört med den kommersiella och kära är allt som rekommenderas av sjukvårdspersonal i salonger eftersom de är mer koncentrerad än vanligt, var nyskapande formler för varje problem som kan möta ditt hår och få det ger resultaten från den första användningen. För att kunna välja ett schampo enligt är det nödvändigt att först veta vilken typ av hår vi har, eller vilka problem vi står inför.

I fall av ett par med utvecklingen av ramma, ett schampo för fett hår skulle vara de som anges eftersom det innehåller rengöringsmedel för rengöring och konditionering är en liten en för att undvika avel i framtiden. Den effektiva som kan ligga till grund för ett schampo för fett hår, kan vara: ved i Panama, som kämpar för att minska seborre, olja av fallen som har en antibakteriell effekt, tannin med den roll sammandragande eller lera som effektivt absorberar överskott av talg.

Schampo för torrt hår rengör skonsamt håret och ger det en bra luftkonditionering. Ingredienser som kan ligga till grund för dessa schampon är: avocado oil, ricinolja, olja av mink eller fettsyror.

I fallet med färgat hår, schampo för färgat hår som är de mest lämpliga för roll att upprätthålla Color och Brilliance. Schampo i denna kategori ger näring åt och stärka delar av håret från roten och upp till topparna, skydda intensitet Color. Den mest lämpliga schampo är sådana som baseras på E-vitamin, protein, antioxidanter och UV-filter.

Schampo för hår tillväxt ger vitalitet, stärka håret och föryngrande och aktiverar blodcirkulationen i hårbotten, med gynnsamma effekter mot håravfall, stimulerar samtidigt den förnyelse av celler.
Schampo professional är utformade för olika behov och för alla typer av hår, det rekommenderas att få bli av med de problem som den står inför hår eller hårbotten.

Processen för vård av hår kan vara en ganska kostsam och omständlig. I de fall där schampo och balsam finns som valts på rätt sätt, då detta kan ta form, och vi kvinnor, vi kunde njuta av ett vackert och friskt hår utan alltför stora ansträngningar.

Schampo infördes 1930, men innan det, de flesta människor används i tvål. Vad är så speciellt schampo? Tja, de är utformade för att ta bort talg i hårbotten och i håret. Talg är en olja Natural produceras av hårbotten, men i överskott, det gör att ditt hår ser mer fett och mer benägna att smuts. Om ett schampo som tar bort överflödigt talg från hårbotten och hår, då det igen är inte bra för deras hår kan bli torr, saknar vitalitet och mycket upprorisk. Detta problem kan rättas till, men med hjälp av ett fuktgivande balsam, specialister säga, att vi kunde bli av med de torra utseendet på håret.

Utmaningen för de flesta tillverkare av schampo är inte nödvändigtvis i den avlägsna sebum, men denna produkt bör du lämna ditt hår rena och luftkonditionerade. I allmänhet finns det två typer av schampo: terapeutisk och icke-terapeutisk behandling. De gör samma sak som schampo för handel, i kontrast, ett terapeutiskt schampo eller professionella roll är att Cleanse hår och hårbotten, men också för att försköna det på samma gång, vilket gör den mer glansig.

Schampo professional används för att behandla vissa sjukdomar i hårbotten,

- som mjäll, psoriasis, känslig hårbotten och torrt hår, men vissa frågor kommer att kräva att du konsultera en hudläkare för att kunna hitta Solutions som är lämpliga. Schampo professionell är den mest älskade av specialister i håret Styling, men av kunder på grund av att det luktar mycket trevlig, på grund av den effektivitet och sist men inte minst, på grund av det faktum att jag inte innehålla så många skadliga ämnen som de i handeln, som innebär att vissa av dem är fria från silikoner, sulfater, fosfater, och även parabener.

Också, schampo professionella har ett brett utbud av produkter av högsta kvalitet och det är därför priset är något högre, men bland dessa finns många produkter som tar hand om alla behov av hår: schampo antimatreața, schampo för känslig hårbotten, schampo för fett hår, schampo för torrt hår eller schampo för Color behandlat hår. Alla dessa utgör en liten del av de kategorier av professionella produkter, som klarar av att tillfredsställa även de mest krävande kunder.

De vanligaste märkena i form av hårvård kan hittas på Glemis.sv: Moroccanoil, Keune, Londa Professioanl, Joico, L'Oréal Professionnel eller Wella Professionals är bara några av de varumärken som ingår schampo som är specifika för alla behov av hår och hårbotten. En professionell schampo kan kosta lite mer, men dess resultat är makalös eftersom det lämnar håret rent och förskönar håret, förbättra och textur.

Vårt hår förtjänar allt det bästa, ingredienser som Natural och av hög kvalitet, schampo och professionella misslyckas med att uppfylla de flesta av dessa villkor, så att de hålla bakteriell mikroflora som ligger i nivå med hårbotten, med respekt för den filmen låg-fett-kost på den nivå av håret. En annan fördel med schampo professionella är att det är mildare, men också mer koncentrerad, så att ditt hår och hårbotten kommer att få den vård de behöver.

När samponeaza håret, hårbotten bör masseras genom den cirkulära rörelser, och ansökan görs efter denna nödvändighet. Det är rekommenderat att göra två gånger eftersom den första ansökan är utformad för att ta bort överskott av talg eller produkter Styling i nivå med hår och den andra schampo som varsamt Cleanse ditt hår och kommer att förbereda för nästa steg i behandlingen. Också, efter det användes den schampo, håret torka med en handduk för att undvika att skada nagelbanden i håret, och sedan använda ett läppbalsam eller en fuktgivande mask.

De schampon för handel med avfall framför professionella att ha i sin sammansättning en hel del vatten, färgämnen, parabener eller silikoner, och detta gör processen av behandling för att bli svårare för hår och hårbotten behöver vitaminer, mineraler, oljor och agenter av behandling för att bekämpa ett visst problem.

Använd på att dö flera gånger för att den som omfattas av styler, liksom plattan i håret, locktång, och färga hår flera gånger påverkar hårstrået och att det är därför det finns professionella produkter avsedda för alla behov i en del. På Glemis.sv du kommer att ha möjlighet att välja den bästa schampon från de mest kända varumärkena som matchar behoven av ditt hår.

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.


Senaste artiklarna


10 behandlingar för hår tillväxt

hair mask förberett hemma

Alla kvinnor vill ha långt hår, blank och frisk, så allt jag gör är att vända sig till olika behandlingar som ger resultat eller inte.

Åsikter om Nioxin

Nioxin åsikter

Nioxin presenteras som en produkt som ger en hårbotten och ett rent hår för att ta bort överskott av talg från hårbotten, avlägsnar rester, skyddar håret och minskar brott och håravfall

Den bästa anti-mjäll schampo

Den bästa anti-mjäll schampo

Det bästa schampon mjäll är de som har synliga resultat i en kort tid. Det är därför, när du väljer ett schampo mot mjäll du måste hålla i åtanke de ingredienser som den är konstruerad.

Effektiva produkter mot håravfall

Effektiva produkter mot håravfall

Håravfall, försämring eller brott är ett problem som drabbar väldigt många människor, men denna aspekt är extremt obehagligt, speciellt när håret anses en tillgång av kvinnlighet.

Håravfall har nu en lösning: Nioxin

Håravfall nu har lösningen

Även om det var ett problem som drabbar män, håravfall har fått tränga in och bland kvinnor i en andel på 40%. När det gäller män, detta problem skapar brist på förtroende för sig själv.

Hur du ska sköta ditt hår som färgats för en intensiv glans

Hur ta hand om färgat hår

En av de viktigaste aspekterna efter att färga håret är skydd av hår, med hjälp av särskilda produkter för färgat hår.

Hur man väljer den perfekta schampo för ditt färgade hår?

vård av färgat hår

Hur gör vi väljer schampo som lämpar sig för vård av färgat hår? Färgat hår behöver en Delicate care och särskilda-och hålla skuggan ljusa och vackra mer tid,

Keratin behandlingar för hår-och sjukvård

Behandlingar med Keratina

Ett vackert hår och starka är varje kvinnas dröm och det är därför som det finns behov av en särskild behandling för att återställa hårets utseende eller Natural.

Moroccanoil schampo och balsam recension

Moroccanoil schampo och balsam recension

Fördelarna med schampo och balsam Moroccanoil är flera, så att håret kommer att ha en lyxig glans och en märkbar förbättring. Liksom de flesta produkter Moroccanoil, balsam innehåller arganolja,

Schampo utan parabener och sulfater

Schampo utan parabener och sulfater

Väldigt många människor väljer att tvätta håret dagligen, eller för att de går upp i vikt snabbt, på grund av som upplever mjäll, återställa sådana friskhet och Brilliance.

Wella Brilliance schampo och balsam

Wella Brilliance schampo och balsam

De säger att diamanter är de bästa vänner av kvinnor, och det med rätta. Betraktas som en filosofi av lyx, diamanter stenar mest älskade av företrädare för fair sex,

Wella Professional för ett vackert och friskt hår

Schampo och balsam Enrich Fine

Håret friskt, starkt och glänsande, som framgångsrikt klara med jämförbara upprepas, periajelor eller tillämpningen av produkter av Styling måste skötas ordentligt med professionella produkter av högsta kvalitet.

Wella Professionals schampo

Schampo Wella Professionals

Fördelarna med schampo är olika och inte begränsad till att rengöra håret. Schampo måste agera försiktigt på håret för att göra den vacker, frisk, fin och behaglig att ta i