Parlux

Parlux är en italiensk modernt och dynamiskt företag som erbjuder innovativa teknik inom design, montering, testning och stöd i form av professionella produkter för hårvård. Parlux samarbetar med de mest moderna frisörer och uppfyller de mest krävande behov, med ett brett sortiment av professionella produkter som uppfyller kraven, visar Performance och tillförlitlighet.


Parlux produkter har en estetisk design, rena linjer och enkel som garanterar ergonomi och perfekt enkelhet. Enkelhet är den viktigaste funktionen av Parlux produkter, som är gjorda av moderna material av hög kvalitet.


Kvalitet och hållbarhet definiera Parlux produkter, så att varje motor av den utrustning som garanterar minst 2000 timmar av drift och maximal effektivitet. Temperaturen kan kalibreras, de är tysta, har inga vibrationer, vilket ger dem Balance. Också, de kännetecknas av en överlägsen kvalitet, tillförlitlighet och uppfyller de högsta internationella standard och säkerhet, som görs av starkare material, även på utsidan.


I alla dessa normer att falla och Parlux hår torktumlare, som används av proffs som erbjuder enastående resultat. Med en modern design, den Parlux torktumlare upprätthåller hälsan i ditt hår, det är oerhört lätt att använda, med en kabel på 3 m längd. Tack för att jonisk och keramisk teknologi, torktumlaren har en effekt på 2150 W, som ger en snabb torkning, har 4 steg av temperatur, 2 hastigheter och en knapp för att kyla.


Produkten erbjuder en torkning och perfekt passform, som kombinerar modern teknik med snygg design. Det är en praktisk produkt som garanterar Performance på grund av den keramiska komponenten som släpper ut joner som ger håret glans och ett trevligt utseende.


Det bästa och säkrar dem och Parlux hår locktång som säkerställer att bli den mest spektakulära slingor. Försedd med ett handtag fast kabel-vredet och strömbrytare, Parlux locktång erbjuder den bästa kvaliteten och mest vackra frisyrer.


Noggrannhet och kvalitet i deras ord när det kommer till denna produkt, eftersom det har förmågan att jämnt fördela värmen på hårstråna, skyddar dem och inte försämras på något sätt, som rekommenderas av specialister inom hårstyling för att få lockarna attraktiv och sexig att baksidan ser ut.


Så, för ett plus på glans och Performance, Parlux produkter som är specifikt utformade för de mest förföriska frisyrer.