PAESE

Paese är en polsk varumärke med professionella produkter för make-up som bara använder ingredienser av Natural ursprung. Dessa produkter kombinerar estetik med att upprätthålla frisk hud, och observera ritual av Daily Care uppfyller de har för var och en.


Annars sa, Paese, kännetecknas särskilt av elegans, harmoni, originalitet och ingredienser som återfuktar huden, utan att ladda upp. De viktigaste ingredienserna i Paese produkter är: Argan Oil, ris, tupp och bambu, alla av dem, i kombination med a-vitamin komplex som ger vitalitet, vilket kraftigt minskar tecken på trötthet.


Produkter i detta sortiment lyckas att återfukta, ljusare och foder huden med en trippel aktion: återfuktar, reducerar mörka ringar och spår av trötthet och har en skrynkla effekt.


En Complete sortiment av professionella produkter


Med tanke på att de produkter som riktar sig till alla hudtyper, Paese ta fram skönheten genom att erbjuda make-up produkter varför göra att huden ser oemotståndlig. Till exempel, Paese foundation täcker väldigt bra och ljus, som är det perfekta valet för alla typer av hy.


Detta sortiment kommer med sju stiftelser som är avsedda för behoven hos varje person, oberoende av problem hy respektive. Om det handlar om en kombination hud, Expert Matte Foundation erbjuder en Balance mellan områden i ansiktet, t.ex i T-zonen blir det inga mer problem med överflödig olja och din hy kommer inte att kräva ett lager av pulver till matifying.


De viktigaste ingredienserna är: E-vitamin, Hyaluronic syra, microsponges mattifyngs som absorberar överflödigt sebum, som ger matifyng och sist men inte minst, titanoxid som erbjuder skydd mot UV-strålar. Denna produkt innehåller inte parabener.


Pease Long Cover är en stiftelse som behandlas huden är torr eller normal. Med en konsekvent ljus harmoniserar perfekt Color av huden, denna foundation täcker ojämnheter, vilket gör den fräsch och strålande hela dagen, utan att den behöver finslipa. Pease Long Cover återfuktar och lugnar hudirritationer med hjälp av A, C, E och B5-vitaminer. Produkten är enkel att använda och lämnar inte märken på kläder.


Paese Kamouflage är det en produkt som finns i sex olika nyanser, perfekt för alla hudtoner, och är en perfekt utgångspunkt och en produkt som är pigmenterade, som erbjuder en Natural konsistens, perfekt för att dölja spår av rodnad, fläckar, påsar under ögonen och rynkor. Concealern är perfekt eftersom den har en Resistance tillräckligt stor och är lämplig för alla hudtyper. Dess innovativa ingredienser karnaubavax återfuktar och bivax ger näring åt hud som inte irit det och minskar rynkor.


Också, Paese erbjuder ett brett sortiment av smink som inte innehåller konserveringsmedel och kan användas med lätthet som det lyser, minskar tecken på trötthet, förbättrar mikrocirkulationen, vilket ger glans och skönhet under en lång tid. Priserna på de produkter som är prisvärda för att i någon ficka, de produkter som är avsedda för de mest exklusiva platserna i världen.

 

Så, Paese är helt på det perfekta valet.

Senaste artiklarna


Stilizeaza dina ögonbryn som ett proffs !

Stilizeaza dina ögonbryn

Alltid ögonbryn har rollen att forma ansiktet, skapa en delikat bild, avlånga och perfekt. Se till att kvinnor ta till alla möjliga knep, den komplicerade strategier av makeup för att få de perfekta ögonbrynen,

De bästa produkterna av professionella makeup från

Professionell Make-up

Makeup produkterna har dykt upp sedan de äldsta tider, till exempel make-up är en del av de flesta kulturer runt om i världen, som används oftast som ett sätt att uttrycka social status

Hur bli av med mörka ringar snabbt och säkert

Hur gör du för att bli

Denna fråga är inte så lätt eftersom det inte finns ett universellt recept för att hjälpa dig i detta avseende, men det finns några huskurer som kan vara till hjälp.

Vad frisörer som är på modet i år 2017?

Vad frisörer som är på modet i år 2017?

Specialister rekommenderar att klippa håret en gång i en månad eller en och en halv månad för att hålla honom som frisk. Kort hår har varit i trenden under år 2016 och det ser ut som om denna sak att fortsätta och i och med 2017.

De bästa medel av stiftelsen 2017

Det bästa av tio fonder

Att välja en foundation kan vara en ganska svår uppgift, särskilt när det handlar om det avgörande steget till en perfekt makeup.