Oxidanter

Oxidanter hår professionella har en mycket viktig roll i processen för att färga håret eftersom beroende på det får vi en nyans ljusare eller mörkare. Antioxidant har förmågan att ta bort pigmentet Natural av hår, och det är ganska van, särskilt i fall de bestämmer sig för att ändra nyans på håret i en ljusare.

Det är bättre att inte använda oxidant alltför ofta eftersom ditt hår kan bli mer torr och oundvikligen, det kommer att bli ännu mer ömtåliga, så är det bättre att vänta ett tag innan du använder det igen.

Å andra sidan, om vi vill gå till en ljusare nyans eller om vi gillar en Color vi se i en katalog för att vara exakt samma, och vårt hår, då är säkert att vi behöver ett oxidationsmedel. Korrigering av en viss nyanser är bara möjligt om du använder blekmedel eller färga håret flera gånger.

Oxidant som förvärvats i handeln är tillagade, med koncentrationer av 3%, 6%, 9% eller 12%,

som därefter blandas med en Powder decoloranta tills den är slät. Oxidant hår professionella i denna handel, innehåller medel för skydd av hår, vilket förbättrar kvaliteten på oxidation av håret. Om vi vill beställa en hårfärgningsmedel professionell, du kommer att behöva veta vilken typ av oxidationsmedel för att använda. Vanligtvis, antioxidant inte levereras med färg i håret, som är fallet i fråga om de av handel. Således, om vi vill välja en mörkare nyans, en antioxidant med en koncentration på 6% skulle vara anges, men om vi vill ha en ljusare nyans, anges det skulle vara att plocka den med 9 procent.

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.


Senaste artiklarna


Rollen som antioxidant i hårfärgningsmedel

Rollen som antioxidant

Oxidant som förvärvats i handeln är tillagade, med koncentrationer av 3%, 6%, 9% eller 12%, som sedan blandas med en Powder decoloranta tills den är slät.