OPI

Ett företag som ägnar sig professionellt skönhet, med en historia om 35 år, OPI var ett familjeföretag, som sedan blev den största varumärke för professionella naglar vård från hela världen. Att vara ledare inom skönhetsbranschen och vård av naglar, OPI har föreslagit att erbjuda sina kunder produkter av högsta kvalitet, som backas upp av en hel grupp av yrkesverksamma vars mål är säkerheten för konsumenterna. OPI redovisas och att det faktum att det har en Complete utbud med över 200 professionella nyanser, vad som tillhandahåller sina kunder en hög nivå av professionalism.


OPI - En verklig spel av färger


Med olika produkter, OPI, lanserar varje säsong en unik palett av färger som kan matchas till alla outfits och passar varje kvinna. De flesta Hollywood-stjärnor använder OPI produkter, och förklarade sig mycket nöjd med dem, stjärnor som Justin Bieber, Katy Perry, Serena Williams, Selena Gomez, eller Mariah Carey är bara några kändisar som använder OPI produkter.


OPI har ett brett utbud av produkter, en pensel som gör underverk. Således PRO Wide Brush gör nagellack för att tillämpas mycket enkelt och snabbt, utan behov av efterbehandling inslag, med en enhetlig perfekt, och Color torkar mycket snabbt och varar. Nyanser är varierad, för varje smak för OPI kombinerar mycket bra klassisk och modern, med varma färger och kalla, sidef och kompis, tills den våldsamma eller söt, tillfällig eller glam.


Den OPI nagel lack är berikad med en formel utformad med extrakt av silke, för ett Smoothing och slutar lysa, låt inte brister. Nagellack inte påverkar naglarna, inte gulnar, att hålla dem resistenta och klar. Också, det är inte peeling, men det tar bort mycket lätt. Naglarna är klädd i olika nyanser som drar till sig uppmärksamhet av någon, med en glöd fängslande och oemotståndlig blick och ett utsökt glans.


Också, OPI ställer till ditt förfogande en Complete utbud av behandlingar som stärker naglar, som är särskilt avsedda naglarna sköra och ömtåliga. OPI Nail Envy Ursprungliga innehåller formler berikad med protein, extrakt av vete och kalcium som förvandla dina naglar, vilket gör dem mer befäst, starkare och längre. På bara en månad, exfoliera naglar är helt läkt, att tillämpa det varje dag i ett lager, och efter en vecka, bort med aceton och fortsätta behandlingen.


OPI har loggat över 200 nyanser, för varje säsong och för varje smak. Dessa produkter innehåller romantik, förförelse, elegans och prakt, och är avsedd för alla kvinnor. Med andra ord, tillförlitliga källor till inspiration för många kreatörer och älskare av vackra.


Senaste artiklarna


Vad är spik mönster i mode 2017?

nail design

I översta saker du sett i en kvinna är hennes naglar, så vi kan säga att de representerar bilden av kvinnan. Vad kan vara trevligare än en perfekt manikyr som det ska vara i trenden med nya trender

Den vackraste gel nail design från 2017

De mest vackra nail design

Ett friskt utseende av en spik ges av en rosa nyans som är genomskinligt och med ett ytan något konvex. Under nagelband, är oftast närvarande grundval av germinativa, jag menar den plats där bildas spiken och där den växer.