Nded

Nded kännetecknas av ett brett sortiment av produkter av högsta kvalitet, till ett mycket fördelaktigt pris. Oavsett om du vill gå till en salong eller om du väljer att upphandla sin egen Nded produkter, de är utformade beauty nail varje person. Nded produkter är tillverkade i Tyskland, certifierade och som används i hela Europa. De är tillgängliga i ett brett spektrum, som är specialiserade för varje etapp av spik-och sjukvård.


Perfekt manikyr och lång livslängd


Gel naglar är i trend ett tag nu, eftersom det ger fördelen av att ha en perfekt manikyr med en Natural utseende och en speciell glöd som inte kan erhållas genom att tillämpa en enkel nagellack. Gel naglar kan bäras både långa och korta, vilket ger ett trevligt utseende det som formar personligheten.


Manikyr är en spegelbild av en person och oavsett status eller kultur, det måste tas om hand på rätt sätt. För att spara tid på att göra manikyr, det som kan hända minst två gånger per vecka så det är nackdelen att nagellack att tas bort Nded erbjuder en lösning skulle vara att ta vara på alla kvinnor. Nded Gel UV-3/1 är gjord speciellt för byggandet av nageln, att vara transparent, och detta gör att förverkligandet av olika mönster på naglarna, utskrifter, franska eller du kan välja en Natural utseende.

UV-gel som är avsedd för ansökan till spik, med en genomsnittlig densitet och kan använda både på tips, och med en mall. Det torkar snabbt till lampan, ca 2-3 minuter, men torktiden varierar beroende på kapaciteten i lampan. Den använder också lager av gel - baserad eller konstruktion.


Fördelarna med UV-gel naglar:

- Är mer resistent än Natural naglar som inte växer tillräckligt, eller exfoliera eller bryta. Gel naglar är ett alternativ för att få vackra händer och manikyr snygg;

Långa naglar.

- Varierad design - gel gör att uppnå enastående design, görs en sann konst av Color och mönster.

- Se till önskad form.

- Trasiga naglar kan fylla med lätthet, tack vare denna gel.


Nded UV-gel kan den appliceras både på Natural spik, tips eller förlängningar, inte Create den brännande känslan och viktigast av allt, inte gula spiken. Även Color paletten är ganska bred, och med lite talang och kreativitet, kan uppnå en verklig konst på naglarna.


Senaste artiklarna


Vad är spik mönster i mode 2017?

nail design

I översta saker du sett i en kvinna är hennes naglar, så vi kan säga att de representerar bilden av kvinnan. Vad kan vara trevligare än en perfekt manikyr som det ska vara i trenden med nya trender

Den vackraste gel nail design från 2017

De mest vackra nail design

Ett friskt utseende av en spik ges av en rosa nyans som är genomskinligt och med ett ytan något konvex. Under nagelband, är oftast närvarande grundval av germinativa, jag menar den plats där bildas spiken och där den växer.