Mary Cohr

Sedan 1972, Mary Cohr kosmetika har ansetts under tiden frukten av vetenskap, för det är en av de få företag i världen som har certifierats i enlighet med de högsta standarderna av tillverkningen. Mary Cohr produkt linje bär namnet av terapeuten i skönhet Madame Mary Cohr.

Det utbud av kosmetika innehåller produkter för huden skönhet som både kan användas i professionella salonger och hemma. Produkterna omfattar fyra typer av behandlingar perfekt att yngre synlig hud. Dessa inkluderar behandlingar i aromaterapi -, ansikts -, kropps-och skönhetsbehandlingar för Men.

Även om det inte är något recept för ungdomar utan ålderdom, Mary Cohr produkter som kan förhindra åldrande, som ger Hydration och utfodring.

- Mary Cohr anti-rynk krämer utbud del Rynkor Smoothing Kräm som förhindrar uppkomsten av tecken på trötthet och åldrande, återställa elasticitet och lägga till ljusstyrka och ungdomar. Det skyddar också huden från de skadliga effekterna av miljön eller av fria radikaler och huden blir yngre för varje dag, vilket ger en ljus effekt. En riktig nytta av grädde är som det återställer de döda celler och förbättrar elasticiteten i huden, såsom rynkor kommer att vara synligt reducerade.

- E0be9845c9467a0ff4f906b754fc532d och mattify är nu uppnått lättare eftersom Mary Cohr satte till ditt förfogande ett brett utbud av produkter för detta. Till exempel, Mary Cohr Klargöra Mati Cream hjälper till att reglera produktionen av olja i nivå med hud, stramar upp förstorade porer och minskar effekten av hög glans i T-zonen. För en fet hy och med ytor av uttorkning använda Återfuktande Essenser.

- Valet av en återfuktande kräm kan vara ganska svårt med tanke på den uppsjö av produkter på marknaden, men den mjukgörande i Mary Cohr sortiment har en krämig konsistens som är tänkt att upplysa, för att absorbera fullt ut, för att skydda, och inte minst för att återfukta. De som inte har parabener.

- SENSITIVE hud ger oss huvudvärk ofta eftersom det är ganska kräsen och inte accepterar någon produkt. Mary Cohr MultiSensitive Grädde kommer till din hjälp, eftersom den är berikad med Natural aktiva ingredienser med exceptionella egenskaper som skyddar huden från stress eller skadedjur faktorer och skyddar huden från yttre angrepp, såsom huden blir mer mjuk och komfort är återställd.

Mary Cohr utbud av krämer är klar med produkter som är utformade för att ta bort smink eller föroreningar. Som make-up remover Mary Cohr perfekt renar huden, är utformad som en ingredienser med whitening-effekt som ger näring, Cleanse och återfuktar, allt detta tack vare C-vitamin och melanoxil.

Så, för att dra nytta av de bästa råvaror och produkter, Mary Cohr inbjuder dig att upptäcka den verkliga skönheten och omsorg.

Senaste artiklarna


5 knep för att bli snabbt av den svarta punkter

hur bli av med pormaskar

Väldigt många kvinnor längtar efter en jämn hy ljus, fräsch och utan brister, men oftast är det ganska svårt att få en perfekt hy.

Den bästa krämer för Oily Skin

Den bästa krämer för Oily Skin

Oily Skin är helt annorlunda från torr hud så, om marken kräver Hydration, fett, utsöndrar så mycket talg som kan täppa till porerna, och detta leder till uppkomsten av finnar eller pormaskar.