High Definition Foundation

Stiftelsen silkeslen pigment med HD, för en Finish Natural. Finns i 6 nyanser. Pigmenten av hi-tech-foundation High Definition har flera effekter såsom:

- erfarenhet lätta att genomföra: formel vätska, mjuk och känslig, vilket ger en optimal komfort i ansökan och bära med jämn fördelning utan risk för att ladda upp huden.

- Finish perfekt HD: mikropartiklar reflekterande sprider ljuset, skuggorna, skillnader i tonen och rynkor blir omärklig och hud brister kommer att vara helt jämnas ut – för en strålande hy och Natural på samma gång.

optimal prestanda: din hud ser fräsch, strålande och utan överflödigt talg för en lång tid, och opacitet kommer att bli ett medelvärde i havet.

- täckning variabel: den potentiella maximala opacitet kommer att uppnås genom tillämpning av upprepade, beroende på sammanhang.

Innehåller vård ingredienser såsom:

- hyaluronsyran med låg molekylvikt, med molekylvikt stora och hyaluronsyra tvärbunden, komplexet har en fuktgivande effekt på huden, från de djupare skikten av its.

- innehåller panthenol, vitamin. A och E, extrakt av Viola Tricolor (pensé eller 3 bröder patati) med antimikrobiella egenskaper, antiiflamatorii och antioxidant

- rekommenderad produkt för känslig hud.

Kompatibilitet dermatologiskt testad och godkänd.

Inga resultat!