Malu Wilz

MALU WILZ har blivit en professionell varumärke internationella renommé som använder produkter av make-up för varje kvinna som vill kliva in i en värld av charmiga färger och doft erövrare, avsett att sätta i första hand skönhet och att inspirera fantasi.


Detta varumärke är en språngbräda för olika talanger i konsten av skönhet för att erbjuda kurser som är dedikerad till specialiserad personal inom detta område.


Förverkligandet av en professionell makeup och innovativa


Med hjälp av ett brett utbud av färger, makeup har blivit en konst på det, men inte erövra någon om du inte har produkter som utformats speciellt för att sätta i värde skönhet. MALU WILZ produkter erbjuder en överlägsen kvalitet för perfekt passform på hy för varje person, till exempel en hud är vacker om det är ordentligt vårdas. Om vår hud ser bra, vi mår bra, och för att vi behöver professionella produkter för hand att lyfta fram alla de vackra funktioner som vi har.


Den perfekta luckan görs med hjälp av MALU WILZ Kamouflage som är avsedd för alla hudtyper som är blekt, färgat, akne eller på huden som visar ärr, fläckar eller tatueringar. Vattentät och dermatologiskt testat, denna produkt är lämplig för SENSITIVE huden.


Också, kamouflage cream kommer i en liten behållare och på grund av konsekvens, det torkar snabbt, med en struktur i form av en pasta. Täckning är fantastiskt, och Resistance också, så denna kräm vistelse på ditt ansikte under dagen, särskilt om det är fast med hjälp av ett pulver. Kamouflage cream är vattentät och idealisk för alla hudtyper.


Läge för ansökan är ganska enkel, så efter den dagliga rutinen för hand, med hjälp av en spatel för att ta en liten mängd av kamouflage, blanda i handflatorna, och med hjälp av en latex svamp våt, applicera jämnt, estompand att armar och ben, för att sedan applicera pudret med hjälp av en borste för Fixing produkten. Denna produkt finns i 8 olika nyanser och det är viktigt för varje stund på dagen, när du vill ha en perfekt täckmantel. Har en täckningsgrad är hög, och produkten förbrukar hårt, så att vara mycket sparsam.


Flytande foundation baserade på Hyaluronic syra lyckas täcka perfekt rynkor, tack vare dess beståndsdelar, sådana som efter användning, hy kommer att se perfekt ut, inte alls laddad och återfuktad. Det är avsett för även SENSITIVE hud med rosacea, ärr eller acne, med ett omslag som är tillräckligt stor.


MALU WILZ corrector penna, rik på essentiella oljor, tonar omedelbart smuts, fläckar eller regioner som behöver täckas. Med en lätt konsistens, som det förvaltar att tillfredsställa även de mest krävande gäster, eftersom det ger ett matt utseende och minska överskott av talg. Pennan är utformad speciellt för ögat område, vilket ger full ljusstyrka. MALU WILZ pulver jags speciellt utformade för tråkig huden fet eller blandad eftersom det tar bort uppkomsten av fet hud.Så, för en Color och skönhet världen, MALU WILZ produkter som rekommenderas, till exempel förförisk läppstift, pennor för ögonen eller concealer, samt de produkter som nämns ovan, utgör det perfekta valet för både den dagliga ritualen för vård, liksom för de mest exklusiva evenemang.

Senaste artiklarna


Hur bli av med mörka ringar snabbt och säkert

Hur gör du för att bli

Denna fråga är inte så lätt eftersom det inte finns ett universellt recept för att hjälpa dig i detta avseende, men det finns några huskurer som kan vara till hjälp.

Vad frisörer som är på modet i år 2017?

Vad frisörer som är på modet i år 2017?

Specialister rekommenderar att klippa håret en gång i en månad eller en och en halv månad för att hålla honom som frisk. Kort hår har varit i trenden under år 2016 och det ser ut som om denna sak att fortsätta och i och med 2017.

De bästa medel av stiftelsen 2017

Det bästa av tio fonder

Att välja en foundation kan vara en ganska svår uppgift, särskilt när det handlar om det avgörande steget till en perfekt makeup.