Lotion

Lotion professionell hår är anpassade för alla hårtyper för att återställa lyster och vitalitet. De är konstruerade för att hantera effektivt håret, skyddar Color och fixa kluvna hårtoppar. Det är inte allt för lotion för håret är speciellt utformad för att bekämpa fukt för att försegla nagelband och inte i den sista raden, för att lämna håret mer silkeslen och med ett utseende som mer frisk och sund.

Om du har torrt hår, färgat hår eller feta, är de specialister inom skönhet har tagit hand att formulera produkter av högsta kvalitet för att tillgodose dessa behov. Hair lotion professional är avsett för behandling av olika hår-problem. Lotion för torr och skadat hår, lotion för håret, lotion för håret, eller lotion för fet hår, ger håret som ser trevlig och snygg som den behöver.

Med tanke på att de är utformade för alla behov av hår, lotion balanserar ph värdet och återfuktar håret på djupet, ger den mer Volume och skyddar håret från värme foehnului, att skapa en kropp och densitet för att upprätthålla den frisyr.

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.