L'Oréal Professionnel

L ' oréal Paris är ett franskt företag, gamla, över 100 år i skönhetsbranschen, som kombinerar den senaste teknologin med högsta kvalitet, vilket är ett varumärke inom skönhet att uppfyller alla de egenskaper som en framgångsrik produkt.


L ' oréal Paris är verkligen ett märke av global natur med många produkter med internationellt renommé. För var och en av oss, L ' oréal Paris har fått en verklig kult för att hjälpa kvinnan och inte bara för att omfamna skönhet unika, hållbar och på samma tid och självförtroende.


Produkter för alla

Att vara den största varumärkena i världen i termer av omsorg och skönhet, L ' oreal har gjort ett åtagande att tillhandahålla en enastående teknik i forskning, innovation och produkter av hög kvalitet för kvinnor, Men, och barn.


Detta märke är att ägna särskilt till mångfald, som tillhandahåller produkter för alla åldrar. Bland kändisar som har provat produkter från L ' oreal, inkluderar: Diane Keaton, Eva Longoria, Laetitia Casta, Blake Lively, Karlie Kloss, Freida Pinto, Julianne Moore, Jennifer Lopez, Lara Stone, och Doutzen Kroes.


L ' oreal varumärke finns fyra stora kategorier av skönhet produkter, såsom produkter för att färga ditt hår, kosmetiska produkter, produkter för hårvård och hudvård. Alla dessa ingår i varumärket är känt över hela världen.


"Eftersom du är värd det"

Historien börjar med den legendariska frasen: "Eftersom du är värd det!" blir utgångspunkten för produkten och hänvisning särskilt till tillväxt av självförtroende, "eftersom du är värd det" bästa skönhetsprodukter på marknaden.


L ' oréal Paris Professionella måla hår är mer än en konst, så, som sedan 1973, varumärket ger en extra glans till håret, vilket gör det ljusare och Color varar. Det slutliga resultatet av färg är fantastisk, djup och intensiv nyanser väl valda.


L ' oreal Excellence Creme för Blonde hår är det perfekta valet för en skugga som närmare av Natural hår. Även Excellence Creme kommer med en behandling av skydd för håret. Blondie som erhålls är jämn och blank, och håret förlorar aldrig sin glans efter varje tvätt. För den vita trådar, L ' oreal Excellence Creme är utmärkt för en perfekt täckmantel. Den levereras med en palett av 30 nyanser, från en Natural blont tills raffinerade brun och förförisk ingefära.


L ' oreal Preference Ombre är det perfekta valet för en mode-look, inspirerad. Som tips för bättre lyster och den mörkare rötter är den nya trenden inom mode bland kändisar och inte bara. Att färga håret hemma och har nu blivit mycket enklare genom denna produkt.


L ' oreal Majirel måla hår har en krämig konsistens, lätt att applicera, för att behålla friskhet och delikatess för en lång tid. Detta ger oerhört vackra nyanser och pigmenterad, som fullt ut täcker, och håret behåller sin styrka.


Förutom alla dessa produkter verkar bra, L ' oreal Paris erbjuder ett utbud av kosmetika omfattande som tar hand om varje typ av hud. L ' oréal Paris som foundation är viktigt för en daglig rutin av smink för en perfekt cover, enhetligt och ljusare hy. Också, det omfattar alla tecken på trötthet, vilket gör det perfekt när som helst på dagen.


Senaste artiklarna


Mirakulösa behandling för skadat hår

Mirakulösa behandlingar för hår

Varje dag ber vi för hår till max, med hår locktång, usatorul hår, papiljotter eller ens hårtork. Alla dessa saker påverkar vårt hår, mer eller mindre, och försvagar hälsan i ditt hår,

10 knep och tips för hårvård

Knep och tips för hårvård

Alla kvinnor är oroliga för att få en vackrare och därför tilltalar olika tricks eller ritualer av skönhet för att hårvård borde angå oss alla.

Det bästa hårfärg utan ammoniak 2017

hårfärg utan ammoniak

Hårvård och få en rätt nyanser kan ofta skada håret, så det är nödvändigt att använda mer Natural ingredienser och undvika de som har så många kemikalier

Profesional måla hår

Profesional hår färg

Håret är den vackraste tillbehör med en person, men också en förförisk vapen, så att dess utseende måste vara oklanderlig om vi vill locka till sig uppmärksamhet.