Label.m

Label.m är den officiella märke för hårvård på London Fashion Week. En rad inspirerad av mode delas ut och utvecklats av stylister som mål att leverera kreativitet professionella stylister från hela världen för att tillgodose behoven hos de mest krävande kunderna. Varumärket skapades 2005, i London med Toni Mascolo och Sasha Mascolo-Tarbuck, dessa, som kombinerar erfarenhet med den konstnärliga andan och utveckla, i slutändan, en ny teknik för styling innovativa att sammanfatta de senaste trenderna inom hår.


Label.m - Teknik som ger de bästa resultaten


Label.m kombinera ingredienser av naturligt ursprung och eteriska oljor med en teknik som garanterar en vacker hår både på insidan och på utsidan. Denna teknik har skapats för behoven hos alla för att ge den prestanda och kreativitet på toppen och resultat felfri.


Produkter Label.m harmoniskt kombinerar konst med vetenskap, som skapas med en teknik som ger håret vitalitet, men också med eteriska oljor som ger näring och återfuktar på djupet. I 2005, vid lanseringen, Label.m få 15 olika produkter, men samlingen utökades senare når över 80 produkter. De flesta av dem inte innehåller parabener eller sodium chloride, är avsedd för att rengöra, återfukta, att skapa och att slutföra. Den innovativa struktur Label.m erbjuder en terapi för föryngring, ekologisk vad som förse gick håret, men en samling av ljus blont ger ett strålande utseende.


De produkter i sortimentet Rengöring rengör håret och ger den balans den behöver. Till exempel, den Skonsamt Rengörande Schampo som innehåller soja och protein av vete, vanilj, sweet pea och vinbär som stimulerar hår, ger glans och vitalitet. Label.m Djuprengörande Schampo som tar bort överflödigt talg tack vare extrakt av mynta, eukalyptus och tea tree-olja naturligtvis bort alla rester, och vete, soja protein, och bambu stärka håret. Även dessa produkter är utformade för att skydda håret från UV-strålar och yttre faktorer.


Fukt och näring i håret uppnås på grund av de olika Tillstånd som lämnar håret rent, starkt och synbart friskare. Label.m Fuktgivande Balsam med aloe, echinacea, och extrakt av vinbär skyddar håret mot värme och UV-strålar, vilket ger ljusstyrka, fuktgivande och närande, tack vare dess ingredienser.


Det utbud som Skapas är särskilt utformade för att skydda och för att skapa hår egen stil, vilket ger det mer volym. Label.m Curl Cream, till exempel, är en produkt som säkerställer att ditt hår personlighet, att definiera lockar och vågor, tack vare jojoba-olja, extrakt av vetekli och solrosfrön, som ger håret ett trevligt utseende, intensiv återfuktning och skydd mot UV-strålar.


Fullständiga sortiment lägger till ett plus på stil, grace produkter dynamisk och hög prestanda för att säkerställa hår att behålla, extra glans och kontroll trådar av rebell. Alltså, serum för kontroll av ledningar, upproriska, Frizz Control Serum, tack vare en speciell blandning av silikon, säkerställa maximal kontroll och en intensiv glans ditt hår torrt och försämras, att förbättra synliga utseende.


Så, ett komplett sortiment för en komplett hand!