Keune

 

Keune är varumärket för elegans och kreativitet. Över hela världen frisörer efterfrågan hög kvalitet och modern hårvård produkter. Detta är varför Keune har alltid varit engagerad i att skapa högkvalitativa hårvårdsprodukter. Keune s principer har visat sig vara mycket framgångsrik. Deras produkter är exporteras över hela världen och mer än 10.000 frisörer använder Keune är hög kvalitet professionella hårvårdsprodukter.

Steg 1: Rengöring sker varsamt för att förbereda håret för behandling.

Steg 2: Luftkonditionering: håret får näring och Natural funktion i hårbotten är återställd

Steg 3: Styling: håret är förberedd för Styling produkter

Kvalitet Keune sedan 1922

Som grundades 1922, i Nederländerna, Keune är den största tillverkaren av hårvård produkter för professionell salong - branschen. Keune s internationella huvudkontor, laboratorier och fabriker ligger i Soest. Det är där alla Keune produkter är tänkt, utvecklat och produceras innan de skickas i mer än 70 länder.

 

Produkter Keune inte använder ingredienser av animaliskt ursprung, detta gör det 100% vegan.

"Din framtid är vår framtid" slogan Keune, vilket innebär att dessa produkter är gjorda för att möta behoven och önskningar av de mest krävande kunderna.

Haircoloring produkter inte orsakar irritation och har en minskad risk för att utveckla allergier. Även produkter från Så Ren Natural Balance Ammoniak som inte innehåller ammoniak och är särskilt skapad för människor som lider av irritation eller allergi. Keune haircolor täcker 100% grått hår, har lång livslängd, återfuktar, skyddar mot UV strålar och inte innehåller PPD (Paraphenylenediamine). Olika färger ger ditt hår ett trevligt utseende, med möjlighet att välja för brunt, rött, blont eller mörkt hår nyanser.

Keune Schampo rengör hårbotten, inte irritera huden, har en behaglig doft och håller Color av färgat hår under en lång tid. Resultaten är synliga eftersom den första veckan eftersom huden på huvudet skall inte avlägsna skyddsplasten på som innan. Även i fall av dåligt väder, Keune produkter idealisk. Defrizz Shine Serum hanterar de enskilda delarna och lämnar håret friskt.

Keune Color Brillianz Conditioner är ett näringsrikt balsam som skyddar Color behandlat hår. Det innehåller Solamer UV protector och Solros Extrakt som skyddar håret Color. Den innehåller också LP300, en Color stabilisator som förbättrar hållbarhet hår Color. Polymerer och silkesproteiner gör håret lätt att kamma, resultatet är en silkeslen och glänsande hår.

Vital Nutrition Mask är en vårdande och fuktgivande mask för försämrad hår. Aktiva ingredienser återfuktar den inre hårstrukturen samtidigt bildar en barriär runt i skadade områden, återupprätta och vitalisera stressad delar. Håret skyddas från uttorkning, skador på miljön och skadliga UV-strålar. Denna lyxiga behandling förbättrar elasticiteten, lugnar skadad delar, stärker och ger glans.

Så, Keune är den art av skönhet hår.


Senaste artiklarna


Du vill ha rakt hår och glänsande ? Här är tips.

Du vill ha rakt hår och glänsande ?

En stor del av kvinnorna väljer att gå vidare regelbundet ditt hår med plattan. Vi vet alla hur skadliga är de enheter med intag av värmen, men det är mycket viktigt att veta hur man använder dem och på så vis få det perfekta resultatet.

Professionella produkter mot produkter som vanligt

Professionella produkter mot produkter

Alla kvinnor vill ha ett vackert och friskt hår för det är en av styrkorna med vackra kvinnor. För att få detta är verkligen behovet av att investera i kvalitet, professionell

10 knep och tips för hårvård

Knep och tips för hårvård

Alla kvinnor är oroliga för att få en vackrare och därför tilltalar olika tricks eller ritualer av skönhet för att hårvård borde angå oss alla.

Schampo utan parabener och sulfater

Schampo utan parabener och sulfater

Väldigt många människor väljer att tvätta håret dagligen, eller för att de går upp i vikt snabbt, på grund av som upplever mjäll, återställa sådana friskhet och Brilliance.

Orsaker av håravfall: Solutions och behandlingar

Orsaker till håravfall

Väldigt många kvinnor drabbas av håravfall och tunt hår står inför fler och fler människor, oavsett om det handlar om kvinnor eller om män.

De bästa produkter för hårvård

Produkter för hårvård

Med tanke på att hår är en av de mest pris Accesorii av en kvinna, det måste tas om hand och förvaras tillsammans med behandlingar som är specifika för varje behov.

Behandlingar vård för fett hår

Vård för fett hår

Fett hår kan behandlas mer enkelt med Natural behandlingar, och professionella behandlingar. Den senare ger omedelbara resultat och har en viss grad av effektivitet mycket större.

Allt du behöver veta om balsam

balsam

Balsam bör väljas beroende på strukturen av håret, så om vi har lockigt hår, skadat eller berövas sin vitalitet, är denna produkt för att få oss i trubbel för det mesta.

10 regler för en vacker hår

10 regler för en vacker hår

Hår är mycket mer känslig för solen, så att det torra blir mer porösa, och fettet kommer göda mycket snabbare på grund av ökade temperaturer som kommer att orsaka att du svettas.

Keratin behandlingar för hår-och sjukvård

Behandlingar med Keratina

Ett vackert hår och starka är varje kvinnas dröm och det är därför som det finns behov av en särskild behandling för att återställa hårets utseende eller Natural.