KAY PRO

KAY PRO är ett italienskt varumärke för produkter för hårvård och Scalp, med Natural ingredienserna och med den senaste tekniken, vilket ger glänsande hår. De produkter som kan användas både på salong och hemma.

KAY PRO produkter är mycket effektivt för att återuppliva håret, det återskapar, ger mer Volume och kampen mot mjäll och fett hår.


Även de produkter som innehåller innovativa ingredienser som hjälper håret i någon situation. Olja från macadamia nötter, Argan Oil, honung, vitaminer, Keratin eller Collagen är bara några av de ingredienser som bidrar till förnyelse och bibehålla hälsan av hår.


KAY PRO för alla hårtyper


Med tanke på att KAY PRO produkter som ger näring till hår, KAY PRO Argan Oil är perfekt för torrt hår, eller ömtåliga, är en närande behandling som förbättrar Brilliance of den Color. Det används på vått hår eller torr.


En annan behandling som i sin sammansättning Argan Oil är KAY PRO olja spray som återuppbygger och återfuktar torrt och glanslöst hår och gör det glänsande och mjuk. Det är inte fet, det absorberar helt och skyddar håret mot luftfuktighet. Tillämpa den på ditt hår våt eller torr innan Styling för intensiv glans och Hydration på djupet.


Alla KAY PRO utbud Argan Oil det är en del som fuktgivande mask och närande, med Argan Oil, som återställer skadad hår, hantera it, förnyar och lämna honom lätt Styling, silkeslen och glänsande. Det är appliceras i blött hår och distribuerar med hjälp av en kam i hela håret. Tid: 2-3 minuter, skölj sedan.


En produkt som på ett effektivt sätt återställer håret från roten till topparna är KAY PRO serum med argan oil, jojoba olja, solros olja som förebygger bildandet av fria radikaler, vårdar håret och ger näring på djupet.


KAY PRO erbjuder schampo för alla hårtyper, som iColori KAY PRO schampo som är perfekt för alla hårtyper tack vare sin formel utformad för att extrahera silke, protein i mjölk och vete, som rengör håret på djupet och lämnar den blank och befäst.

Även för en verkar försämras, blek eller gulnade, KAY PRO kommer upp med en lösning, det handlar om KAY PRO Anti-Yellowing Schampo med vin extrahera och protein i silke. Den återställer den gulnade eller bleka håret på grund av violett pigment.

 

Blont hår kommer att bli snyggt nu med hjälp av KAY PRO Brightening Shampoo som ger glänsande hår, det försiktigt rengör och förhindrar oxidation. Schampo utrotar reflektioner av den gula, vilket gör den idealisk för grått eller vitt hår. Det används omedelbart efter schamponering och låt verka för 2-3 minuter, skölj sedan. Så småningom kommer håret att bli mer återfuktad, glansigare och glänsande.

 

Den Argan Oil är närvarande i KAY PRO Argan Skatt Schampo som skyddar ditt färgade hår, kemiskt behandlat eller livlös. På grund av blandningen av oljor från argan -, solros-och jojobaolja, KAY PRO Argan Skatt Schampo blad glänsande hår, mjuk och full av liv.


Så, håret är pånyttfödd med hjälp av KAY PRO!

Senaste artiklarna


Om masker och professionella Natural för hår

Hair mask professionella

För hår tillväxt vi har alltid alternativ, men inte alla kommer att ha en positiv effekt i detta avseende. Det finns många behandlingar som kostade en massa pengar, men jag lovar inte att du mirakulösa resultat.

Allt du behöver veta om balsam

balsam

Balsam bör väljas beroende på strukturen av håret, så om vi har lockigt hår, skadat eller berövas sin vitalitet, är denna produkt för att få oss i trubbel för det mesta.

10 regler för en vacker hår

10 regler för en vacker hår

Hår är mycket mer känslig för solen, så att det torra blir mer porösa, och fettet kommer göda mycket snabbare på grund av ökade temperaturer som kommer att orsaka att du svettas.

Keratin behandlingar för hår-och sjukvård

Behandlingar med Keratina

Ett vackert hår och starka är varje kvinnas dröm och det är därför som det finns behov av en särskild behandling för att återställa hårets utseende eller Natural.