Juliette Armand

Juliette Armand företaget var öppen i en industrialisering period, när allt hade ett fotavtryck opersonlig, därför, inte långt efter, Juliette Armand bli ett företag anpassade. Juliette Armand produkter har skapats med utgångspunkt i att skönhet inte varar för evigt.


Efter några omfattande forskning i laboratorier, specialister form Juliette Armand laget har uppnått ett sortiment av professionella produkter, är överlägsen kvalitet, anpassade till varje typ av hud som har förmågan att stoppa tiden på plats. Alltså, dessa produkter är speciellt utformade för att uppnå leende och förtroende av kunder som använder dem.


Ungdomar utan ålderdom


Juliette Armand cosmetics erbjuder en linje som bygger på innovativa ingredienser och teknik, som erbjuder formler av skönhet, som är i enlighet med de trender i världen i kosmetika och senaste vetenskapliga framsteg. I detta sammanhang, alla produkter är säkra, eftersom det inte innehåller parabener, bara Natural ingredienser som inte laddar upp huden och låter den andas. Så, ett komplett sortiment av professionella produkter som erbjuder en ny metod för vård och skönhet.


Genom användning av dessa produkter, plastikkirurgi kommer inte att vara en nödvändighet eftersom Juliette Armand dämpas med framgångsrika synliga fina linjer och rynkor, gör huden blir mer elastisk och vitaliserande. Den starka blandning av peptider och ingredienser som verkar genom att hämma fina linjer och rynkor undvika deras förekomst i framtiden och erbjuder också effektiva lösningar i det förebyggande av åldrande som orsakas av exponering för UV-strålning.


Juliette Armand ansiktsbehandling ljusar upp huden, vilket gör det till uniform, stimulerar cellförnyelse, Hydration djupgående och sist men inte minst, ger det en tilltalande. Det finns fyra steg att gå för den här behandlingen har önskad effekt:


1. Peeling som hjälper ingredienser att penetrera huden, hjälper till att förbättra strukturen och tar bort döda celler.

2. En mask som används för Hydration och uppstramande;

3. Serum som saktar ner musklerna i ansiktet sammandragningar, som ansvarar för uttryck rynkor. Dessutom minskar påsar under ögonen och förhindrar förlust av elasticitet;

4. Och Chronos serum fyller i rynkor och fina linjer. Denna behandling innehåller ett unikt komplex av anti-aging-och Hyaluronic syra för att fylla i rynkor och fina linjer. Detta steg följs av tillämpning av grädden Juliette Armand som återfuktar huden och ger den omedelbart glans.


Juliette Armand produkter har en behaglig doft, en stark anti-rynk-och fuktighetsgivande, gör huden som en gudinna. I fall du applicera make-up på ditt ansikte, kommer huden att bevara spänst och fräschör.


Resultatet visas direkt och huden blir yngre, mer avslappnad och mer strålande.

Senaste artiklarna


Ge din hud den vård den behöver!

Hud vård beroende på ålder

alla kvinnor är vackra på sitt sätt att vara. Men med åldern rynkor brukar jag bo på vår hud, även om vi inte vill det.

10 metoder genom vilka du kan minska rynkor

Hur man kan minska rynkor

Åldrande ger oss huvudvärk när det kommer till huden, men även om du är 20 eller 30 är bra för att förebygga vissa sjukdomar än att behandla dem, och här handlar det om rynkor.

Hur bli av med mörka ringar snabbt och säkert

Hur gör du för att bli

Denna fråga är inte så lätt eftersom det inte finns ett universellt recept för att hjälpa dig i detta avseende, men det finns några huskurer som kan vara till hjälp.

5 knep för att bli snabbt av den svarta punkter

hur bli av med pormaskar

Väldigt många kvinnor längtar efter en jämn hy ljus, fräsch och utan brister, men oftast är det ganska svårt att få en perfekt hy.

Anti-cellulite grädde

Celluliter grädde

Celluliter är ett problem som drabbar många kvinnor. Majoriteten av dem spenderar en hel del pengar på behandlingar för att bli av med detta besvär, men inte varje gång de ger önskat resultat.

De bästa behandlingar för acne

De bästa behandlingar för acne

Akne är i allmänhet en Condition som uppstår i puberteten, men det kan visa sig genom hela livet eller under vissa perioder.