K-Pak

Joico K-Pak är ett varumärke känt för överlägsen prestanda i sina produkter, att vara en obestridd ledare vid behandling av håret. År 2007 innebar en revolution i branschen av produkter för ombyggnad och hår skydd genom att införa K-Pak Utbud. För återuppbyggnaden av hårets struktur, Joico använder avancerad teknik för Bio-Advanced Peptid Komplex, ett genombrott i återupprättandet av kapillärer fibrer, med en maximal koncentration av Quadramine Complex, en revolutionerande komplex som lyckats förena det Komplex av en Triamine och sammansättningen av Triamine Ningen. Joico K-Pak återge i sina hårvårdsprodukter dessa peptider befintliga normalt i strukturen av kapillärer fibrer, som är nödvändiga för fixering och skydd av håret utsätts för yttre angrepp. Varje peptid är perfekt kopieras i syfte att tränga in på djupet i håret och bildar en skyddande barriär som förhindrar skador. Denna reparation och återuppbyggnad teknik i hår anses vara den mest kraftfulla, är en innovation av framtiden i form av reparation av skadade hår.

K-Pak Behandlingar bygga helt strukturen av håret, oavsett typ, nivåer av fukt är helt återställd, och porositet det är utjämnad på hela hårets längd. De produkter från Joico K-Pak utbud återfuktar håret, nära nagelbandet, förbereder håret för att återuppbygga och återställa dess Natural PH.

Joico K-Pak för svaga hår är organiserad i tre steg: vård och underhåll, Color skydda och styling.

Vård av skadade hår börjar med K-Pak Schampo och Balsam, fortsätta med den nyaste metoden för ombyggnad, reparation och hår restaurering K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor och lösa problem upp till toppar med K-Pak Split End Mender (återställa misshandlade tips), K-Pak Liquid Reconstructor (en leave-in spray som ger böter eller färgat hår) eller K-Pak Leave-In Protectant (stänger porerna och återställer skada som orsakas av kemiska behandlingar).

Den Joico styling K-Pak sortiment består av några mirakelprodukter : K-Pak Protect&Shine Serum (perfekt för glans och skydd), K-Pak Smoothing Balm (en produkt som livräddare för grova och krusigt hår), K-Pak Thermal Design Foam (en incrediblestyling skum , vilket ger volym till tunt hår).

K-Pak Color Terapi som syftar till att upprätthålla Color genom skydd av den yttre lagret av hår nagelbanden: schampo, balsam och en olja för styling som lämnar håret silkeslent, lätt att kamma, återställa sin vitalitet och lyster.

Inga resultat!