Color Endure

Färgat hår ser friska ut, den är fräsch och skiner, men denna effekt inte motstå test tid, och du kan även lindra omedelbart efter hårfärg. Vad har du gjort åt det? Genom att använda Color Endure allt från Joico du kommer att kunna hålla Color för en lång tid. Joico Color Endure serie är speciellt utformade för färgat hår, tänkt att förlänga varaktigheten av Color och för att ge glans och ljusstyrka. Denna linje respekterar integriteten för hår, underhålla Color för längre och skyddar håret mot UV-strålar, den mest skadliga agent för färgat hår.

Color Endure är uppdelad i två sub-intervall: och en av dessa är speciellt utformad för blont hår: Color Endure och Color Endure Violett.
Color Endure sulfatfritt Shampoo - schampo utan sulfater för blont hår, för daglig användning.
Color Endure sulfatfritt Balsam - närande balsam för blont färgat hår.
Color Endure Treatment Masque - denna mask förbättrar tillståndet på håret.
Color Endure Violet Shampoo - schampo för att bibehålla integriteten av den blonda toner, grått eller vitt hår.
Color Endure sulfatfritt Balsam Violet conditioner för att upprätthålla och förstärka den blonda Color.

Smak av Color Endure utbud är en trevlig en, en blandning av dofter från tuberos blomma, jasmin och viol, med stöd och stabilisering av amber och sandelträ.

Tillsammans med Color Endure produkter från Joico du kommer att kunna hålla vibrationen av hår Color för en lång tid, utan att lida någon förändring i tonen. Ditt hår kommer att se frisk, stark, silkeslen, med levande Color, men på samma gång lätt att styla.

Inga resultat!