Joico


Grundläggande komponent i hår är Keratin med 19 aminosyror, så den viktigaste ingrediensen i Joico produkter är Keratin som har till uppgift att upprätthålla och stärka håret, som en behandling äkta för deras hår.

Utbudet av produkter Joico att upprätthålla friska och glänsande hår, som agerar också på håret skört och saknar glans. Joico produkter som hjälper håret även efter Styling, deras verkan syns omedelbart, oberoende av om det är målat eller tvättas.


Men att upprätthålla vackert hår på en lång period av tid, skydda dem från Styling produkter som är skadliga eller ogynnsamma väderförhållanden. Det huvudsakliga syftet med Joico produkter är att "klä upp" håret och för att hålla kunderna glada och nöjda.


Joico professionell Schampo och Balsam, sätta håret i en angenäm doft och ger den smidighet och naturlighet. Schampot återställer den ursprungliga skick av håret, ökar dess mätbara styrka och ge dem en mantel av skydd för framtiden. Det är det perfekta valet för fint hår och saknar glans, tack vare en kräm-baserad formula som ger näring på djupet.


Denna formel fungerar exakt på skadade områden Scalp, slutföra omedelbart dessa aminosyror förlorade, ge elasticitet, styrka och glans, genom en perfekt kombination av antioxidanter, såsom: komplex av Natural peptider, Keratin, silikon, vitamin E och aloe. Than Joico balsam är det perfekta valet för alla eftersom den innehåller en unik formula som lämnar mjukt hår, rik och intensivt återfuktad.


För bästa skydd och Repair hår, Vero K-Pak hår färg är den enda permanenta färgen som återuppbygger hårstrået. Detta system, avgudad av många specialister inom konst av skönhet erbjuder resultatet av intensiv Color lång sikt. Mixen av Color i varma färger och erbjuder kreativ frihet fantastiskt att avgöra upplevelsen av en levande staten, genom en unik formula som återställer maximal glans och en Natural ser, är det perfekta valet för alla typer av hår.


Nya Joico LumiShine måla hår förvandla ditt hår, ger det lång livslängd, fantastisk glans och en garanterad hälsa. Håret kommer att bli dubbelt så mycket ljus än tidigare, 100% utfodras och återfuktad, låsa den borta från fukt och yttre faktorer som kan skada. Tre enkla steg för en fantastisk Color: samråd, utformning och genomförande. Den Joico måla hår har en fantastisk doft som är en perfekt kombination av molekyler som hjälper till att neutralisera ammoniaken i luften, liksom de särskilda nyanser av bergamott, iris och sandelträ.


Ljusa Color med Joico


Joico överstiger sina gränser på dagen, eftersom den kombinerar kraften av modern vetenskap, med sina ingredienser för att ge näring, skydda och återuppbygga håret från nagelband till hjärnbarken. Alla produkter i Joico utbud återspegla verklig integritet och passion för friskt hår, exponera i världen ett vackert hår som flörtar med vetenskap och teknik.


Den art av vackra hår har ett namn: Joico

 

Joico produkter som inte behöver någon introduktion för mer än tre decennier, de tar hand om att ditt hår ser felfri. De är formulerade av de bästa experterna i håret Styling och av denna anledning som matchar de bästa funktionerna.

 

Varje produkt för hårvård är noggrant framtagen för att möta behoven hos kunder och för att svara på alla hår typer.

Senaste artiklarna


Professionella produkter mot produkter som vanligt

Professionella produkter mot produkter

Alla kvinnor vill ha ett vackert och friskt hår för det är en av styrkorna med vackra kvinnor. För att få detta är verkligen behovet av att investera i kvalitet, professionell

10 knep och tips för hårvård

Knep och tips för hårvård

Alla kvinnor är oroliga för att få en vackrare och därför tilltalar olika tricks eller ritualer av skönhet för att hårvård borde angå oss alla.

Produkter för lockigt hår

Produkter för lockigt hår

Människor med lockigt eller vågigt hår anses vara välsignade av att äga denna typ av hår. För de som inte vet hur man ska upprätthålla ett sådant hår, saker som kan tyckas vara ganska enkel

Schampo utan parabener och sulfater

Schampo utan parabener och sulfater

Väldigt många människor väljer att tvätta håret dagligen, eller för att de går upp i vikt snabbt, på grund av som upplever mjäll, återställa sådana friskhet och Brilliance.

Orsaker av håravfall: Solutions och behandlingar

Orsaker till håravfall

Väldigt många kvinnor drabbas av håravfall och tunt hår står inför fler och fler människor, oavsett om det handlar om kvinnor eller om män.

De bästa produkter för hårvård

Produkter för hårvård

Med tanke på att hår är en av de mest pris Accesorii av en kvinna, det måste tas om hand och förvaras tillsammans med behandlingar som är specifika för varje behov.

Allt du behöver veta om balsam

balsam

Balsam bör väljas beroende på strukturen av håret, så om vi har lockigt hår, skadat eller berövas sin vitalitet, är denna produkt för att få oss i trubbel för det mesta.

Rollen som antioxidant i hårfärgningsmedel

Rollen som antioxidant

Oxidant som förvärvats i handeln är tillagade, med koncentrationer av 3%, 6%, 9% eller 12%, som sedan blandas med en Powder decoloranta tills den är slät.

Det bästa hårfärg utan ammoniak 2017

hårfärg utan ammoniak

Hårvård och få en rätt nyanser kan ofta skada håret, så det är nödvändigt att använda mer Natural ingredienser och undvika de som har så många kemikalier

Den bästa anti-mjäll schampo

Den bästa anti-mjäll schampo

Det bästa schampon mjäll är de som har synliga resultat i en kort tid. Det är därför, när du väljer ett schampo mot mjäll du måste hålla i åtanke de ingredienser som den är konstruerad.