Hur rekommenderar specilistii att stilizezi ögonbryn !

Styling av ögonbryn


Alla kvinnor som vänder sig till alla möjliga knep för att bli vackrare. För detta är de vänder sig till makeup tekniker. Men, innan vi börjar smink, bör du vet hur att ta hand som väl ansikte för de små detaljerna fylla i och göra hela skillnaden mellan kvinnor ordnade på rätt sätt och mindre kunniga. Det sägs att se om ögonen är visitkortet för personlighet, så utseendet på ögonbrynen är oerhört viktigt.

Dock, oavsett om de trender som finns föreslagna i form av skönhet, alltid kvinnor måste veta för att välja vad som passar dem. Pensatul har varit en oro allmänt i de egyptiska, när kajalul användes för ögonmakeup och träkol för att framhäva ögonbrynen. Det TJUGONDE århundradet föreslår en blandning av stilar, från ögonbrynen extra tunn för att Marlene Dietrich upp till feber Arbetande Tjej som dikteras av Brooke Shields, mode kaotiska odödlig Studio 54 eller icke-konformism av stylister och modeller som främjar försvinnandet av den totala eller syresättning av ögonbryn. I 2017, ögonbrynen, vänder sig mer än någonsin att en episk quest för Natural, nog andra eller tredje gången i mänsklighetens historia när de ger upp sin behandling. 2010 trender förespråkar naturlighet. Formerna är enkla, nästan inte alls stiliserade. Om förslag till ögonbrynen på catwalken är inte mycket att säga: extremitațile på alla bearbetade samarbetar med formen tjocka ögonbryn som har föreslagits av designers för detta år. Om du är en anhängare av den brinnande trender, du behöver inte ha en hel del arbete kapitlet gjorde i den här säsongen.

I det följande diskuterar vi de tips som rekommenderas av profesionisiti för att få en titt sensationella. Här är de viktigaste tricks som du behöver tänka på för att få ögonbrynen av avundsjuka :

Först av allt, bör du veta att krökningen av den milda, trimning eller borttagning av överflödigt finns knep som fortfarande är under utveckling och kommer alltid att vara. Pensatul gå, naturligtvis, från en universell teknik som gäller: att längden på ögonbrynen. För att göra mina ögonbryn jag har att hålla i minnet 3 linjer bilder som experter du närmar dig. Rita tre imaginära linjer: A, B och C. A är den linje som är vinkelrät mot den övre inre hörnet av ögat och är startpunkten för sprancenei. B är tänkt rät linje som korsar iris och utgör startpunkten av den krökning, och C är den diagonala linjen som förbinder näsborre och den yttre ögonvrån. Detta är, naturligtvis, koordinater i basen. Du kan välja att använda concealer eller en vit penna på trådar som inte passar in i den imaginära linjer för att vara lättare när du börjar pensatul själv. Tar bort hårstrån som överstiger dessa linjer i första hand, att fastställa den exakta mått, särskilt i längden. Gör dig själv en system när du börjar bugar. Beroende på linje B, bestämma hur tunn du vill ha dem, sedan täcka kablarna med en concealer, foundation eller en vit penna. Titta på dig själv i spegeln. Är du nöjd med resultatet? Annars, ta bort produkten och omorganiserar ditt system. Bågen inte behöver börja om igen innan den extrema av iris. I allmänhet, från halv eller från extremitați är de riktningar som är normal till arc. Målet är en triangel med rundad spets (för att undvika ett utseende som ytlig).

Ögonbryn är stilizeaza beroende på ansiktsformen.

Den första halvan av ögonbryn kommer att kamma upp, den andra ner, och toppar som överstiger basen kommer att klippas bort med en vanlig crossbill. Varför är det viktigt att göra detta innan och inte efter pensatul sig själv? För att inte ta bort trådar för lång, men vars rot ligger i grunden för sprancenei, vilket lämnar stora luckor fula. Du är inte en anhängare av frisyr? Se till att du åtminstone som de har kammat det innan. Och ledningarna ovanför sprancenei de kan klämma den, men under inga omständigheter de som faller i ögonbrynet, bara utseende av fluff. Form sprancenei inte kan dra från ovan utan endast underifrån, pensatul av delar av ovanstående påverkar i allmänhet, arc Natural av dina ögonbryn.

Det är bäst att du plockar dina ögonbryn efter en dusch långvarig eller efter ett bad av ånga, öppnar porerna och gör pensatul mindre smärtsam. Också, sträck ut huden så mycket som möjligt och använda en lotion tonic kallt. Efter att du har avslutat förfarande, tillämpa en kräm healing, eller helt enkelt en fuktighetskräm.

Ögonbryn är stilizeaza beroende på ansiktsformen.

I fall du har oval form, ögonbrynen behöver inte vara bearbetade i synnerhet som ovalt ansikte är den perfekta typ av ansikte, så överdriv inte med pensatul men välj en form uspr böjd, och som respekterar koordinaterna för 3 axlar. Ansikte ovalt redovisas efter pannan bredare än din haka, kinder uttala, men inte särskilt framträdande, hakan ovala små.

Inför omgång redovisas efter uppkomsten av relativt rundaansikte, nästan lika stort som dess längd. I detta fall, kinderna är mer framträdande och motsvarar en maximal bredd av ansiktet. I detta fall, ögonbrynen skall vara lätt välvd och långsträckt, utan att vara alltför tunna, och därmed förmedla känslan av längden på en runda ansikten. Överdriva bågen och inte runda upp, låt honom skarpt, medan de linjer som bildar bågen är bra att hålla rak. Om det verkar överdrivet, anta den föreslagna formen för framför ovala, men undvika form av ögonbrynet något rundade.

Framför square redovisas efter underkäken i hörnen, och hans panna är ganska bred. I detta fall är det rekommenderat tjockare ögonbryn, uttalas att Balance käklinjen. Ögonbrynen kan vara färgade med en Eyeliner att få ögonbrynen rundade eller böjd, med en lätt böjd.

Det dröjer inte länge innan de inser efter uppkomsten av den avlånga av hakan och pannan, måtten på dessa och kindben vara relativt lika. Formen på ögonbrynen bör vara kortare, något tillplattad för att sudda ut längden på ansiktet.

Efter att ha gjort mina ögonbryn, jag rekommenderar att du använder ögonskugga och pennor för ögonbrynen. Använd makeup i nyanser av ljus brun eller mörkt, beroende på Color i ögonen. Du kan använda blyertspennor för ögonbrynen från Paese eller rouge i form av vax Panna Setter Vax Shadow Light Brown.


Recensioner (0)


Skriv en recension

Obs: HTML är inte översatt!
    Dåligt           Bra
Captcha