Hårborstar

Borstens hår har alltid varit det grundläggande verktyget i fråga om att ordna och underhåll av hår. Det är därför kvinnor lockas att investera pengar i dyra produkter när det kommer till styling verktyg, men försummar kanske den mest viktig aspekt: inköp av en pensel lämplig för hår typ och hårlängd.


Borste hjälper oss att ha en snygg, blank och snygg look. En kvalitet borstarna är gjorda i allmänhet av naturborst. Från och med den mångfald av penslar som vi hade tillgängliga på marknaden, måste vi välja den bästa som passar våra behov. Borsten skall väljas beroende på våra hår typ:


- Ett tunt och fint och rakt hår behöver mer volym för att inte titta saknar vitalitet och att vara svårt frisör. Denna typ av hår rekommenderar att du använder borstar av gummi, med mjuka tänder eftersom denna typ av borsten har en rundad form, och borstarna är säkrade med stötabsorberande gummi så att hårbotten kommer inte att bli kliad, det kommer att bli frälsta genom ett aggressivt borstad.


- Lockigt hår kräver särskild uppmärksamhet, eftersom det är svårt att ställa upp, och en felaktig brush kan leda till en katastrof hår. I de fall ett lockigt hår, är att rekommendera att använda en borste med sällsynta tänder för att kunna tränga in i luften och för att hantera det effektivt är också av tunna fingrar som passerar genom axeln hår. Dessa kan ta olika former och används för att få volym på roten, för en layout som är lätt och ger en snabb torkning.


- För torrt hår, uttorkad och kräsen eftersom inaktivitet av talgkörtlar är det rekommenderat att använda en borste med tänder även av trä eller metall. Denna borste effektivt hantera de delar av håret, det är perfekt för ömtåligt hår och är inte aggressiv med hårbotten eller hår. Dessutom ger håret spänst eftersom trä är en bra naturlig ledare av värme, och håret torkar snabbare efter en dusch.


- Fett hår är ett problem som drabbar många kvinnor på grund av hyperaktivitet av talgkörtlar. Det rekommenderas inte att denna typ av hår tvättas ofta på grund av att dessa talgkörtlar kommer att tvingas arbeta mycket längre. För att bli av med en ovårdad och fett hår ser vi till att använda en trä-kam med sällsynta tänder som inte kommer att bryta av hårstrån.


Rekommendationer:

- Pensel med borst av vildsvin hår är dyrare, men är perfekt eftersom det kommer att hjälpa för att få volym som du behöver. Detta inte har el håret, och borsten är dock lite stel, men inte laddar håret, stimulerar hårbotten blodcirkulationen. Det är perfekt för alla hårtyper.

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.