Gudomliga parfymer för kvinnor gudomliga

Gudomliga parfymer för kvinnor gudomliga


Efter en lång tid, parfymer var född i syfte att täcka obehagliga lukter, men idag är det kort besök av kvinnor, tillbehöret är dyrbarare än pärlor eller päls. Utanför, din känsla av lukt har rollen eller väsentliga i konsten att förförelse eftersom det, enligt specialister, din känsla av lukt har en viktig roll i den attraktion eller repulsion mellan två människor. För varje ny parfym representerar symbolen av sensualitet, personlighet och stil. Om du väljer parfym enligt av din personlighet, du kommer alltid att vara feminin och elegant och kommer att Create ett gott intryck på de runt omkring dig. De dofter som varar längst är de som har en koncentration på 20-30%, och bibehålls i cirka 8 timmar. Vattnet i doften har i sin sammansättning cirka 18% smak Naturala och det kan hålla upp till ca 6 timmar. Eau de toilette innehåller upp till 12% doft och upprätthålls 4 timmar. I det följande kommer vi att prata om hur doften av dig och om rätt parfym beroende på personligheten hos varje person.

Kvinnan oberoende

Vi måste inse att det är få kvinnor som har makt att vara helt oberoende, och detta är på grund av att den fragilitații deras. Fortfarande, en stark kvinna måste göra sitt för att gå rakt igenom mig din närvaro, speciellt via doften. Starka kvinnor välja rätt parfym med inslag hane. Deras individualitet uttrycks ofta genom smakerna lite ințepatoare, liksom sandelträ, som används i parfymer för män. Dessa kvinnor har ett garn indrazneața och hantera sig själva i varje situation. Vid samma tid, de är säkra på sin makt för förförelse och inte skrämmas av det motsatta könet. Kvinnor i denna kategori letar du efter riktiga män, inte att killar är omogna och oansvariga. Eau de parfum Goldea Bvlgari är inspirerad av guld och ljus och kan betraktas som en hyllning till gudinnan av guld. Denna doft lanserades i och med 2015 och innebär början på en ny samlingar av varumärket Bvlgari. På grund av sin sammansättning orientalisk blommig, en blandning av mysk Crystal, apelsin, hallon och bergamott, Goldea Bvlgari dess att gå rakt igenom mig närvaro eftersom den första spruta. I samma område, Jasmin Noir är en parfym tillägnad kvinnor stark, elegant och stilfull.

Jag tror det är exakt som i fallet med skor, smink, frisyr och kläder, med några av de saker vi är bra och andra inte. Hur många gånger har du hänt att känna doften av en vän och att beundra det högt, men i den tid som du kommer att få med samma doft, som om din hud luktade annorlunda? Detta händer eftersom var och en av oss har en viss typ av dermis, och det som verkligen ger "liv" av en doft är huden. Kort sagt: en doft som jag väljer, hans doft kommer att vara unik på vår hud.

Kvinnan folk

Du är en person som tycker mycket om att umgås och får enkelt plats i någon grupp ? Du har en personlighet som Color, och du är festens varje gång när du går ut någonstans? Sedan den doft som du är känd för är den med den fruktiga dofter. I allmänhet, kvinnor full av liv och älskar att umgås jag ska gå för parfym med noter av sött och ätbart, samt smaker av äpple, passionsfrukt eller körsbär. Men den söta doften bör inte vara överväldigande, men subtila. Lekfullt och roligt, kommer dessa kvinnor att locka män av deras sötma, uttryckt perfekt genom den parfym du väljer. Prova en parfym från Versace, Nina Ricci eller Givenchy.

Sensuell kvinna

Det är det här kategorin för de kvinnor som tycker mycket om att ut i spåret, locka till sig uppmärksamhet av sensualitet. Den här kvinnan är en "aggressiv" inneboende och ofta lyckas erövra män av en enkel överblick mystiska. Med drag av en katt och en unik sensualitet, hon väljer oftast för parfym med inslag av orientaliska, med inslag av transafir, patchouli eller mysk. Dessa smaker bli berusad omedelbart sinnen och laddas med sexualitet, som representerar fortfarande ett vapen av förförelse i den arsenal av denna erövra.

Om du är en kvinna som gillar uppmärksamhet och som kännetecknas av sensualitet, men mystisk på samma gång rekommenderar jag den doft för kvinnor Givenchy Ange ou Demon Le secret eftersom den har mest lockande och sofistikerade smaker, fånga den färska blommor.

Om du har identifierat i vissa av dessa fall, och du har beslutat att gå att köpa en parfym beroende på personlighet, här är de tips som du behöver för att hålla i åtanke :

En parfym luktar olika på huden av vår sommar innan vintern, när det till exempel att vi behöver en doft mer kraftfull, eftersom den kalla minskar styrkan av smak.

En inte glömma! Den bästa tiden på dagen för att köpa en doft i eftermiddag, för då luktsinnet verkar vara mer intensiv.

På den dagen, att du vill köpa en parfym, använd inte några andra innan, eftersom det kommer att interagera med den eller de som du kommer att försöka, och så kommer du inte ha smak exakt det nya på din hud!

Om du har torr hud måste du använda en större mängd parfym, inför dem som har Oily Skin.

En Inte gnugga aldrig, aldrig, aldrig (och tro mig jag har sett en hel del människor som gör detta) för det område där du använder parfym, för att du kommer att förändras permanent "?buketten?".

Applicera parfym efter att du har duschat och speciellt efter att du torkat helt!

Ett tips som jag tror att alla vet, men som jag föredrar att upprepa: doftande i de områden som är mest intensivt blodkärlrikt!

En inte köpa parfym utan att testas på din hud!

En Smak av bețisorul av kartong?stämningen i butiken är neutralt och inte en kombination av din lukt och vätska magi.

Det Är mycket viktigt att veta "att Porți" en parfym. Att du inte alls kommer att vara tilltalande om du kommer att gunk upp dem omkring dig med din parfym. Det är Viktigt att endast den person som nästa för att hålla känna en doft diskret.

Det är ditt val att bestämma vad du vill ha för att inspirera dem omkring dig.

En på Grund av det faktum att avdunstning av parfym börjar från fötterna mot axlarna, samma sak kommer att ske och tillämpning, från botten och upp. För det första, handlederna, dekolletage och nacke. Alternativt, kan du ansöka bakom knäna eller på din navel.


Recensioner (0)


Skriv en recension

Obs: HTML är inte översatt!
    Dåligt           Bra
Captcha