Goldwell

Den Goldwell företaget grundades i Tyskland 1948 av Hans Erich Dotter. Det ursprungliga målet var att Create ett varumärke för att se skönheten i håret, designad speciellt för de yrkesverksamma i salongerna. Från början erbjöd företaget avancerad teknik och effektivitet inom hårvård.

Under åren växte företaget på grund av innovation och engagemang i att upptäcka de mest effektiva färgning produkter, och om underhåll av hår färg. Även produkter har diversifierat, expanderar i många länder runt om i världen.

Förstärker din kreativitet!


Goldwell produkter som tillåter dig att njuta av anpassade Solutions för att möta behoven hos alla kunder. Dessa produkter inbjuder dig att upptäcka den obegränsade möjligheter, så Goldwell ELUMEN utbud gör dig mer kreativitet, inspirerad av det mest framgångsrika yrkesverksamma inom konst av färg.

Produkter i detta sortiment kan du njuta av det subtila färger och fina, eller tvärtom, intensiva färger och mycket fet. Alla dessa beror på val av den enskilde, såsom konst och kreativitet är i våra händer.

Den Goldwell ELUMEN färg hår som inte innehåller ammoniak eller antioxidanter och är bra för alla hårtyper. Denna intensiva shine hår, med ett professionellt resultat, det gör att den maximala Brilliance, intensiv Color, otroligt bra hållbarhet, men också ser väldigt frisk.

Från ett fullständigt sortiment av färg, från intensiv Blonde att förförisk röd, elegant brun och tills det är mörkt glänsande hår, det är utbud skapat speciellt för män. Utseendet av män är lika viktigt som att kvinnor, så det utbud som skapats för män ger färger som erbjuder säkerhet, till exempel olika nyanser av Grå Kamouflage är de som kommer göra att du känner dig extremt bra i din egen hud.

Förutom färgning, Goldwell erbjuder vård och Styling som är avsedda att ge ett speciellt utseende. Således produkter som enbart stylister och salonger är de som gör dig uppnå dina mål och att få Color och glans önskas. Förutom ett brett palett av färger, Goldwell satte till ditt förfogande ett antal schampo som erbjuder en toning mer kraftfull, men också en god vård.

Goldwell Dualisenses Color Schampo hålla den Color och glans i håret tack vare dess formula som skyddar och vårdar fint hår eller normal färg.

Med en speciell formula utvecklad som ger glans, med granatäpple-extrakt och antioxidanter, schampo skyddar håret från UV-strålar, ger en Natural glans, skyddar också och hår Color, vilket ger henne en sådan intensitet.

Inte torr hårbotten och är idealiskt för de som vill hålla sina Color och Brilliance i optimala parametrar.
För en intensiv och fantastisk Color, Goldwell Semi-permanent och är ett perfekt val för det gäller på håret mer torr, lämna det blankt, med ett hälsosamt utseende och grooming salong.

Så, Goldwell är varumärket som erbjuder dig kvalitet och glans, utan alltför mycket ansträngning.

Senaste artiklarna


Allt du behöver veta om balsam

balsam

Balsam bör väljas beroende på strukturen av håret, så om vi har lockigt hår, skadat eller berövas sin vitalitet, är denna produkt för att få oss i trubbel för det mesta.