Givenchy

Lanserades 1952, Givenchy är ett varumärke som erkänns över hela världen och en av de största på den franska marknaden på grund av den rika erfarenhet inom haute couture, kläder, kosmetika och naturligtvis smaker. Detta märke har skapats över tiden omkring 200 av parfymer för både kvinnor och för män, som är ett gammalt hus av dofter eftersom de först dök upp 1957.

Parfymer för kvinnor är utformade för att uttrycka ett brett spektrum av känslor, som kombinerar både kvinnlighet och djärvhet. De som ligger på gränsen mellan dröm och förfining, och dofter för män, som lanserats sedan 1959 föreslå en version av avslappnad och elegans som uttrycker dynamik, som är avsett i synnerhet för aktiva människor.

Givenchy för henne och för honom


Givenchy parfym för kvinnor uttrycker elegans, finess och friskhet. Givenchy mycket oemotståndlig är en doft som kombineras den eleganta tradition av fransk stil med energi i Amerikansk stil. Med en behaglig doft av rosor och anis, det var åtskilda av blommiga dofter av de traditionella, att skapa en stil av levande , ljusa och spännande. Moderna och oemotståndlig, denna doft skapades från fem olika typer av rosor. Såsom skönhet och självförtroende har fått mer enkelt med hjälp av den charmiga parfym Givenchy mycket oemotståndlig.

Den dualistiska naturen, Ange ou Demon (ängel och demon) som avslöjar nya känslor: mysterium, mångsidighet och förförelse. Hennes orientaliska sammansättning spelar en oskyldig attityd och sensuell på samma gång, med en friskhet vad som ges till noter av mandarin, vit spiskummin och saffran, sedan öppna vägen till blomma essenser, såsom doft av lilja, orkidé, ylang-ylang. Också, vedartade noter av ros och ek ger sinnlighet, passion och friskhet.

Givenchy Gentleman dök upp i 1975, och hans syfte var att skapa en maskulin och elegant bilden, vad som utstrålar självförtroende vid första anblicken. Doften är förkroppsligandet av elegans, som tillsammans skapar en känsla av förtroende och förförelse, som kombinerar kraft och karaktär tack vare dragon och kanel blandning.

Givenchy är uttryck för en fransk stil, som har uppdraget att omsluta kroppen och att uttrycka personlighet. Flaskorna av parfymer harmoniskt snidade och elegant uttrycker finess och stil, och smaken är omisskännlig.

Hubert de Givenchy och Audrey Hepburn har kombinerat fransk elegans med Amerikansk stil, vilket resulterar i något kreativt, modernt och sofistikerat. Det skriver lukten av Givenchy dofter är unikt eftersom det är riktat till sensualitet, förfining och elegans, vilket gör att du kan handfat med temat i woody dofter och blommiga noter, som omger kroppen i dunkel. Givenchy parfymer varumärket är det enda tillbehör som du kan bära dem när du använder dem eftersom det finns en gnista av det gudomliga som förstör kroppen med vällustig smaker för att förbättra sensualitet.

Den ädla smaker, lyx dröja länge är en kreativ brett, original och med en individuell karaktär som skapar en glödande fusion.

Dofter kan beställas på nätet, enkelt, utan alltför många huvudvärk. Handla på nätet!

Senaste artiklarna


Förföriska parfymer för en exceptionell våren

Pafumuri förförisk

Parfymer ansågs en gång en utskrift suggestiva av elegans och lyx, bärs främst av personer från high society.