GHD

Bra Hår Dag är ett Brittiskt företag, även känd som GHD. Varumärket är världsledande i form av verktyg och hårvårdsprodukter, de är köpt över 50 000 salonger över hela världen. GHD var den första sponsor i form av instrument för att visas på Victoria ' s Secret Fashion Show och uppskattas av kändisar som Victoria Beckham, Madonna, Gwyneth Paltrow och Jennifer Aniston.

GHD professionella verktyg av högsta kvalitet


Används av ledande stylister från hela världen, GHD produkter har dominerat banor och tidskrifter sedan 2001. Mångsidig och lätt att hantera, styling produkter, hår eller borstar av detta märke förbättra utseendet på dina enkla faktum att du uppnå perfektion varje dag, bara genom att använda några produkter att göra ditt hår ser i modetidningar.
De bästa och mest professionella salonger i världen använder hela tiden som professionell plattång, gjort vågor eller andra frisyrer, verktyg av högsta kvalitet till de som finns på marknaden, eftersom håret kommer att vara mer skyddade, inte kommer att brytas ned och kommer att förbli rakt under en längre tid.

GHD hår styrelsen är perfekt för ostyrigt hår uträtning, för att skapa spektakulära lockar, eller för de mest avancerade frisyrer. GHD Eclipse hår styrelsen är utformad för alla hårtyper, glider perfekt och blad glänsande hår, utan förnedrande. Temperaturen nå upp till 185 grader C och rätar även messiest hår. Den är utrustad med 3 sensorer, patenterad tri-zone-teknik som förhindrar nedbrytning av hår, och värmen kommer att vara jämnt fördelade på de delar av håret, som sträcker sig det och jämna ut det jämnt.

En annan revolutionerande produkt som säkerställer garanterat resultat är GHD Platina hår styrelsen, perfekt för uträtning, lockar eller frisyrer, men också för att räta ut smällar. Detta används av professionella salonger men kan användas hemma. Håret förblir friska tack vare den 6 sensorer som placeras på de två plattorna som distribuerar värmen jämnt. GHD Platinum minskar håravfall och håller färgen i färgat hår, för att ge skönhet och glans.

En utslätande och styling av hår som boken kan göras med GHD V Guld Professionell hår styrelsen för alla hårtyper, tämja och utjämning lockigt hår på ett effektivt sätt, och resultatet håller länge. Med en spektakulär och förbättrad design, glittrande guld accenter, GHD Guld Professionell hår styrelsen glider smidigt genom håret för att sprida sig, samtidigt som kanterna på hennes konturer hjälper till att skapa perfekt slingor, för en intensiv glans.

För att få tillgång till de senaste trenderna inom hår och frisyrer, välja GHD.

Senaste artiklarna


Du vill ha rakt hår och glänsande ? Här är tips.

Du vill ha rakt hår och glänsande ?

En stor del av kvinnorna väljer att gå vidare regelbundet ditt hår med plattan. Vi vet alla hur skadliga är de enheter med intag av värmen, men det är mycket viktigt att veta hur man använder dem och på så vis få det perfekta resultatet.