Ge din hud den vård den behöver!

Hud vård beroende på ålder


Tips från proffs för en strålande hy beroende på ålder

Alla kvinnor är vackra på sitt sätt att vara. Men med åldern rynkor brukar jag bo på vår hud, även om vi inte vill det. Men även om du inte har 20 år och du är fortfarande vacker för mig, eftersom denna aspekt inte hålla för ålder, men genom att äta hälsosamt, sova schema för 8 timmar av vård per åtgärd. Alla dessa faktorer som i hög grad hjälper huden och du kan känna dig ung, oavsett vilken är din ålder. För den moderna kvinnan av idag och för kvinnor i alla tid, uppmärksamhet infrumusețarii och hudvård är långt från att vara ett oseriöst och meningslöst. En kvinna som tas om hand av en kvinna som vet vad det innebär självrespekt och känner sitt eget värde. Ingen säger att en kvinna är attraktiv bara till 20, 30 eller 40 år. En kvinna kan vara attraktiv oavsett de år som han har. Och varje ålder ger en annan typ av prakt och en annan typ av skönhet. På 20 år gamla tal om skönhet av ungdom och friskhet, 30 skönheten av självförtroende, att 40 skönheten maturitații, och vid 50 år av skönhet upplevelsen i mitt liv. Om viljan att vara vacker är den samma vid varje ålder, inte samma kan sägas om dina behov huden. De skiljer sig från ålder till ålder och därför huden måste tas om hand på ett differentierat sätt. Så här ska du bryr dig om huden beroende på ålder du :

Hudvård - 20 år

Ju mer du var unga, med både frågor av huden är mer mindre. Att 20 år har fortfarande inte gjort den uppkomsten av rynkor, så du kan fritt njuta av skönheten i din hud. Vid 20 års ålder huden huden är mjuk, ung, fri från rynkor och de största problemen som kan uppstå är specifika för den typ av hud du har (överskott av talg i fall av Oily Skin, torr hud - torr hud, etc.) eller de som är relaterade till uppkomsten av akne. För att huden ska behålla utseendet eller friskt och glänsande, är det lämpligt att konsumera minst 2 liter vatten om dagen och ge upp rökning som denna ohälsosamma vana påskyndar åldrandet i huden. Det är för tidigt att använda i den här åldern krämer och produkter antiimbatranire, men du kan välja i stället för krämer som har i sin sammansättning av verksamma ämnen med antioxidanter såsom vitamin C, A och E eller extrakt av vitt te, ämnen som är utformad för att skydda din hud från föroreningar i miljön. Under sommaren kan du skydda din hud genom att använda en solskyddskräm med SPF 15. Kvällen demachiaza du nödvändigtvis och använder en lotion för toning av huden.

Hudvård - 30 år

Efter du passerar tröskeln på 30 år, börjar se de första tecknen på åldrande hud. Runt ögonen, fina linjer och rynkor visas och huden gradvis förlorar elasticitet till funktionen. För återupplivandet av huden, i fallet med en torr hud, anges krämer med elastan eller Collagen eller krämer med fuktgivande egenskaper, med ingredienser som aloe vera extrakt, grönt te eller ginko biloba. Kost ange din hud du behöver för att innehålla livsmedel rika på vitamin A, B, C, och E. det sägs att i 30 år någon representant för det täcka könet uppnå maximal kvinnlighet och sensualitet. Och det är inte bara ett ord i vinden, nya studier kommit och intygar - i den här åldern dig allt du vill och behagar herrarna av rätt: den harmoni av former, en stil väl definierade och samvete klart att förväntningarna. Kort sagt, en kommande av ålder generellt. Faktum är att din hy ska omstruktureras, och Brilliance igen. Aktiva koncentrerad anti-rynk från ett serum grönsaker minskar rynkor. Tester visar att efter endast 3 veckor, som en följd av tillämpningen av en ampull gång på 2 dagar, ansiktet återfår sin skönhet. För åldrande fördröjs precis som i boken, en anti-wrinkle cream natten lyftande effekt bio slätar ut fina linjer och rynkor och djupa, och stärker under natten intercellulära korsningar i nivå med epidermeii. Använd nourishing cream anti-wrinkle cream, night med retinol Juliette Armand Närande nattkräm. Resultatet? I morgon är din hud synbart utvilad. Uppmärksamhet! Efter 30 år masken från pulveriserad lera, kombinerar perfekt till hösten, frukter och tropiska. En intensiv Hydration med honung och mango ger omedelbar Hydration, glans och liv till huden.

Hudvård - 40 år

Efter 40 år som du måste ta bättre hand om din hud och använda produkter Organic och serumuri. Du behöver honung, grönt te, coenzym Q10 och äggula. Experter på skönhet insistera på att serumurilor för framsidan. De hjälper dig att få alla värden av en mask eller en kräm. Extrakt av havtorn är perfekt för skönheten i din hud. På grund av likheterna med lipider i de övre lagren av epidermis, högt innehåll av fettsyror linoleici (fettsyror, omättade), samt på grund av att palmitoleic syra (APO), olja på havtorn alba är särskilt värdefulla, medan han stöder funktionen av hudens barriär och lugnar irriterad område. Med andra ord, att använda havtorn vit, huden kommer att kännas som om den igen i sommar. Dessutom kan den höga innehåll av E-vitamin skyddar huden mot uttorkning och demineralisation. Använd fuktkräm Hydra Marina 24h Cream Thalgo. På grund av strukturen och dess ingredienser, denna kräm kommer ofei en titt fräsch hy och minskar synliga rynkor.

Vad sägs om ett serum av aktiv havtorn, en kräm för intensivvård av händerna med extrakt av havtorn eller en body lotion effektivitet och Organica på grundval av havtorn olja? Ett plus av vitalitet och en avslappnad look av huden är välkomna i alla åldrar. Investera i professionella produkter, kvalitet och effekter kommer inte dröja att visas.

Med hänsyn till alla dessa tips kommer du att kunna se så bra som möjligt en lång tid. Glöm inte att vården har den viktigaste rollen i din skönhet.

Recensioner (0)


Skriv en recension

Obs: HTML är inte översatt!
    Dåligt           Bra
Captcha