Ecovital Professional


Ecovital är ett varumärke som föddes i Rumänien, för att vara på den professionella marknaden produkter för ca 20 år. Den är i partnerskap med Thalgo, Ecovital Cosmetics erbjuder produkter av hög kvalitet, från tång och ingredienser av högsta kvalitet. Ecovital produktlinje sprider sig lätt och på en global nivå, produkterna marknadsförs över 483 rikstäckande.

All den tid som vi är uppdaterade med de senaste produkterna inom Body Care. Vare sig det är professionella schampo, balsam, krämer eller wraps, när som helst och var som helst du behöver för att må bra i din egen hud.

Från ett brett spektrum av produkter, Ecovital erbjuder behandlingar för alla behov av huden.


- Sådana Ecovital huden produkter som motsvarar behoven hos alla typer av hud, oavsett om det handlar om SENSITIVE hud, uttorkad hud, rosacea eller med utvecklingen av åldrande. Med andra ord, en gammal hud kräver särskild uppmärksamhet och rätt skötsel, och Ecovital krämer för en mogen hy har utformats speciellt för att fylla på hudens spänst och elasticitet med hjälp av en syntes av dermal makromolekyler fyllmedel som fungerar mot nedbrytning av huden.

- Torr, SENSITIVE eller fet hud bör behandlas på ett korrekt sätt, så att de problem som kommer att minska eller försvinna helt och hållet. Dessa olika behov erbjuder olika lösningar, och uttorkad hud, med tanke på att Hydration det behov av att minska vatten förlust från stratum corneum, men också att undvika infiltratörer av skadliga ämnen i huden.

- En SENSITIVE hud behöver uppmärksamhet för att den beter sig olika i varje tid av året, och Ecovital klarar av att reglera olika frågor, till exempel: dålig cirkulation eller rodnad, inställning av komfort för huden.

- Fet hud justeras med hjälp av Ecovital att lyckas att minska utsöndringen av talg, stänga porerna och har en stabiliserande effekt, så att huden förblir mjuk och matt.

Ett mycket viktigt steg i det dagliga hygien och i rituella hand är rengöring och toning hy och vilka produkter skulle kunna göra det mesta av dessa saker om inte Ecovital produkter? De har förmågan att ta bort döda celler från ytan av epidermis, renar huden för make-up eller orenheter och tillåta att absorptionen av aktiva substanser.

En fast, harmonisk och vacker kropp kräver vård, och att gå till gymmet kan ta för mycket tid. Ecovital kommer att hjälpa alla dem som vill ha en bättre kropp genom att ge kroppsbehandlingar, utformad med precision och de bästa råvarorna.

För att forma, bantning och toning Anti-Celluliter Thermo Grädde göra sig av med unaesthetic uppkomsten av "apelsinhud" genom eliminering av toxiner och överflödigt vatten. Cirkulationen förbättras och huden förblir mousserande, återfuktad, tonad och näring.

Ecovital Professional erbjuder de bästa lösningarna för skönhet för en kropp att avundas dem.

Senaste artiklarna


Hur bli av med mörka ringar snabbt och säkert

Hur gör du för att bli

Denna fråga är inte så lätt eftersom det inte finns ett universellt recept för att hjälpa dig i detta avseende, men det finns några huskurer som kan vara till hjälp.

Den bästa krämer för Oily Skin

Den bästa krämer för Oily Skin

Oily Skin är helt annorlunda från torr hud så, om marken kräver Hydration, fett, utsöndrar så mycket talg som kan täppa till porerna, och detta leder till uppkomsten av finnar eller pormaskar.