Du vet att du väljer doft ?

Du vet att du väljer doft ?


Varje person måste välja sina parufmul så att den kommer att representera och återspegla hans personlighet. Det betyder inte att en Man har att använda bara en doft, men kan ha flera med olika smaker för alla speciella ögonblick i livet. Parfym har sitt eget språk och avslöjar vilka ord som att lämna i suspension: stämningar, känslor. Han kombinerar känslor med minnen av både frivilliga och ofrivilliga, och talar om hur vi kommer i kontakt med oss själva och med andra. Därför är vår relation med doft pendlar mellan attraktion och repulsion. Den vacklan är på grund av det faktum att lukten är den enda av de fem sinnena som inte är relaterad till neocortex, den neutrala zonen av hjärnan och säte för språket, av skäl och beslut. Han är direkt kopplat till det limbiska hjärnan, säte för känslor. Frasen "jag kan inte stå ut med denna parfym" snabb, i själva verket är storleken på den känslomässiga instinktiva lukt. Attraktionen till en doft och avsky för varandra är ett bevis på att söka för det omedvetna till säkerhet. Om innan exklusiva syftade till att eliminera obehagliga lukter, idag rätt val ger tonen humör, och gav dem samtidigt som de runt omkring dig ett urval av personligheten.

I alla fall, doften är ett vapen av förförelse, så de flesta av de gånger, både kvinnor och män att de använder denna teknik för att flirta, och att väcka uppmärksamhet. Förresten, när du hittar något i doften av din hand till en annan person, nära inträffar omedelbart, och när jag inte finner att något, man kan tala om en verklig brytning. Ett par att du bättre förstår det är alltid förenade och genom ett närstående lukt. Valet av en viss parfym har att göra först av alla, med en önskan att få honom på andra nära i din egen kropp. Och sjukdom är större med dofter vakna upp spöken och känslor av intima. Språk lukten är komplex, förmedla meddelanden att dölja sidor av personligheten och kan öppna upp brister, förväntningar och till och med deras mest intima hemligheter. Vad kvinnan inte kom ihåg att användas i tonåren är en berusande doft för att dölja sin blyghet och att hävda kvinnlighet precis upptäckt? Någon parfym framkalla en arketyp (Lolita, femme fatale, etc.) som kvinna identifiera. Det förklarar varför en del kvinnor är trogen hela livet för en enda doft och varför andra är i en typ av sökning intim om den heliga Graal.

Den blommiga doft

Med säkerhet och du är en av de kvinnor som har provat minst en gång i tiden en doft med blommiga accenter. Exklusiva blommor att njuta av den största popularitet. Anledningen? Den blommiga Doften är tillräckligt diskret och diskret för att inte störa lukt sinnen för människor runt omkring dig, och tillräckligt ihärdig nog att sprida en behaglig doft. Bland de mest populära blommiga noter som inkluderar rose, levanțica eller gardenia, i olika kombinationer, så att den doft som passar personligheten hos dina. Välj en parfym med blommiga doft dagen, på kontoret, i skolan eller på en romantisk datum. Nina Ricci är kända för att lansera sina produkter med blommor accenter. Till exempel, eau de parfum för kvinnor Love In Paris – Nina Ricci är en doft som förvaltar gillade väldigt många kvinnor. Också, eau de parfum Very Irresistible från Givenchy är favorit hos många snygga kvinnor, som är känd för sin förmåga att parfym huden under en lång tid.

Den söta doften

Snygga kvinnor som antar de flesta av de gånger en mode stil i denna not, föredrar söta dofter, fruktig. Essences fruktig tillhör den kategori av parfymer söta, matchande elegant kvinna, som vill får du alltid ut i banan på ett trevligt sätt. Den söta doften av denna typ av doft sprider det är resultatet av kombinationen av Essences av fruktig och blommig. Låt dig själv bli besegrad av toner av mango, äpple, persika eller körsbär när du får ut i staden på kvällen eller när du går med din älskare till en romantisk middag. På grund av det faktum att denna typ av doft oftast har en ganska stark lukt, det är inte rekommenderat att använda den under sommaren, som den söta doften kan bli outhärdligt i mörka utrymmen och varmt, till och med för att hålla. Bvlgari är varumärket mycket känd bland kvinnor stark, sexig och oemotståndlig. Jasmin Noir del av skapelser av kända traditionella parfymer. Carlos Benaim och Sophie Labbe, som är en blommig och träig doft, och som utformats speciellt för mogna kvinnor, elegate, som älskar lyx. Sammansättningen av denna doft spela bara en konsert doft, med noter av blommor och färsk juice av anläggningen. Oftast är denna doft är som används som ett tillbehör, till exempel en pärla och tack för att designa unika, eleganta och lummiga.

Doften av färska

De flesta av de unga kvinnorna, energiska och aktiva snarare exklusiva färska. De har vanligtvis smak av cictrice och de är perfekta, oavsett årstid. Tillverkad av aldrig tidigare skådad kombinationer av Essences av apelsin, citron och andra citrus doft med lukten av färska kan sprayas på morgonen eftersom det kommer att ge dig alla Energy och friskhet du behöver för din start i kraft dagen. Du kan välja en doft fräsch även när du går till gymmet eller när du utövar någon typ av sport, som är "passande" perfekt. Dessutom, om du är typ av person som bär, även när man går till stranden, då doft med citrus smak är det perfekta valet för dig.

Eau de parfum – Tjuv Couture från Givenchy är ingen favorit hos många kvinnor. Om du någonsin har försökt att inte denna parfym, råder jag dig att göra det och du kommer att falla i kärlek istället. Denna doft är en hyllning till mode och deminitatii, som ger en air av sensuell, glamuros, passionerad och levande. I toppnoter doften spela doft av nektar av hallon med apelsin och bergamott kryddat med pipettera, vetiver och magnolia. Denna doft klarar av att lägga på huden av någon kvinna, som är som ett andra lager av huden och utstrålar passion, elegans och sensualitet, finess och en omisskännlig stil.


Recensioner (0)


Skriv en recension

Obs: HTML är inte översatt!
    Dåligt           Bra
Captcha