Diva Professional

Att bli märkt till en början som ett familjeföretag, Diva Professional Styling är ett Brittiskt företag som utvecklar professionella produkter för hår-och sjukvård av högsta standard. Diva Professional samarbetar med de mest prestigefyllda professionella salonger runt om i världen, produkter vara favorit av många kändisar. Också, Diva Professional produkter används i många filmer av profil och i TV-serier, med en verklig framgång på grund av deras kvalitet.


Diva Professional är det största varumärket i fråga om försäljning i Storbritannien, produkter som kan köpas i salonger, men hemma också. Tack vare ett utvecklat spel för styling produkter, torkning eller styling, Diva Professional se alltid bästa prestanda, vara ledande på marknaden.


Diva Professional produkter har belönats hår toppen salonger, så att den alltid ger bästa kvalitet för att garantera maximal prestanda.

Diva diffusor som är speciellt utvecklad för långt hår som behöver mer volym vid rötterna och lockar bra definieras. Den är utrustad med ett system gummerade grepp, lämplig för alla torktumlare typer.


Hår har aldrig varit så lätt att lugna som nu, med hjälp av en Diva Professional hår tor som passar alla, oavsett stil. Det spelar en ljus lyster och långvarig, flexibilitet och smidighet, utan att försämra hår. På grund av generatorer 5 miljoner joner/h, det påskyndar processen för torkning av håret, vilket gör det lättare för styling. Rengöringen är mycket enkel, så att produkten har en lång livslängd på grund av det faktum att den har en grid av keramik att se till jonisering av delar av håret. Den är utrustad med ett ergonomiskt handtag och en lång sladd på 3 m, 2000 W med system för automatisk avstängning när den når en temperatur över 110 grader C och har även 4 stadier av värme och 2 hastighet, och med en knapp för kall luft.


För att få de mest eleganta och sexiga lockar, Diva föreslår en hår styler som omedelbart uppfylla varje önskan som är relaterade till en verkar mer och mer vacker. Produkten är gjord för att få en flexibel och naturliga lockar och formen på sin kona gör det perfekt för profilering lös, med en diameter av 45 mm vid basen och 22 mm på toppen. Den curler är gjort av titan och är baserad på en hög-kvalitet-teknik som fördelar värmen jämnt i hela håret. Det ger dig möjligheten att få en styling av noggrannhet på grund av det faktum att temperaturen kan ställas in från 140 till 220 grader och har också ett lock av silikon i toppen av stången som skyddar fingrarna.


Diva har hårvårdsprodukter för män också.Diva Professional, en hög kvalitet som uppfyller alla behov för en ansiktsvård korrekt. Det är utrustat med ett uppladdningsbart batteri, 5 precision med blad i rostfritt stål och 5 kammar ställbara som gör hanteringen mycket enkel instrument och omedelbara resultat. Den är utrustad med en kompakt laddare som professionella resultat inte kommer att försena visas.


Diva erbjuder ett utbud av produkter som ger precision, kvalitet och hög prestanda.

Senaste artiklarna


Produkter för lockigt hår

Produkter för lockigt hår

Människor med lockigt eller vågigt hår anses vara välsignade av att äga denna typ av hår. För de som inte vet hur man ska upprätthålla ett sådant hår, saker som kan tyckas vara ganska enkel