Depilève


Depileve är nummer 1 i system av professionella vax, som finns i 87 länder från hela världen. Depileve gå på förutsättningen att ett system för professionell vaxning bör vara att erbjuda hög kvalitet kosmetika, liksom den bästa behandlingen för att ta bort hår.

Depileve har ett innovativt system av hårborttagning med varmvax, och de mest populära systemen för Depileve vax är de med hot wax shattered som generellt sett används för ansiktet områden, armhålorna eller bikinilinjen på grund av att konsekvensen av sina formbara. Också, Depileve dra nytta av en rad av krämer för att minska graden av tillväxt hår, men även produkter som är utformade för huden efter processen för epilering.

Depileve - framgång, prestige och kvalitet


Depileve Wax är ett av de enklaste metoder som används för att få en vacker hud. Såsom vax lämnar jämn hud, utan ett spår av tillväxt hår, utseende för att vara en Natural en och överraskande. Depileve Vax är en unik produkt på grund av paraffin, som skapats särskilt för professionella salonger , men också för användning i hemmet.

Traditionella Depileve vax är det perfekta valet för SENSITIVE huden, såsom denna typ av vax som används utan vaxat papper. Traditionellt vax med Olive olja som smälter i en behållare av metall eller i en karaff och appliceras med hjälp av en spatel. Är inte nödvändigt remsor av vaxad.

Den Depileve karaff det är tänkt att värma upp vaxet på ett professionellt sätt, är nödvändig i en skönhetssalong som erbjuder tjänster för att vaxa med traditionellt vax. Det smälter och filter vax, uppvärmningen henne på ett sätt som är effektivt, är lämplig för alla vax typer.

Traditionellt vax elastiskt har i sin sammansättning av bivax och harts, har en hög kvalitet eftersom det inte brinner i kontakt med huden och är inte sprött, eftersom det har en låg smältpunkt på ca 50 grader C. elastisk vax är förnybar, lämnar huden mjuk och silkeslen och anges i händelse av SENSITIVE hud, används framför allt i ljumskarna där hårborttagning måste ske på ett känsligt sätt.

För en smidig och mjuk hud, vaxa med traditionellt vax, tar bort döda celler från hudens yta, lämnar den smidig och behaglig att röra vid. Med andra ord, vaxa med traditionellt vax har långa-varaktiga resultat från två till tre veckor. Så, denna typ av epilering är en ekonomiskt och kan utföras både i salongerna och på hemmaplan och är klar när som helst under året. Vaxning traditionella är fortfarande en av mina favoriter för alla kvinnor, oavsett deras status, ekonomiska situation eller kultur.

Depileve är det perfekta valet för en mer slät hud, mjuk och strålande eftersom det irriterar inte huden och användningssätt är ganska enkel: vaxet värms upp tills den blir flytande, applicera den med en spatel, men inte kräver remsor för att håret avlägsnas genom att plocka bort.


Depileve tar hand om din hud!

Senaste artiklarna


Allt du behöver veta om epilering

allt du behöver veta om epilering

Huden måste alltid se perfekt, speciellt på sommaren när jag bar alla typer av kläder, såsom kjolar, shorts eller ens om vi går till sjöss, du måste vara i utmärkt form.