Denman

Designad i Storbritannien, Denman produkter används i mer än 60 länder runt om i världen, i salonger av professionella som garantera bästa resultat. Den första Denman borste uppfanns 1938 av John Denman Dean som har producerats i 60 salonger tack vare tekniken för hans att torka ut och ordna håret på samma gång.

Denman producerar idag över 400 000 av borstar varje månad och fortsätta att arbeta med top salonger frisyr och frisersalong, lanserar i permanent innovativa professionella Tools.

Denman borstar


Med ett brett utbud av penslar, Denman träffa alla hårtyper, inklusive borste för Volume och Styling, och borsten som gör den perfekta lockar, glödande. Såsom borste 7 Rad Klassiska Styling är Resistance till värme och kemikalier, det är antistatisk, gummi, hygienisk och hållbar.

Penslar finns i slutet med gummi kuddar som ger maximalt grepp och kontroll för Smoothing och formar håret. Borsten tränger lätt, utan att slita ditt hår, ge den optimala förutsättningar för att Styling. Detta är perfekt för lång och medellång hår som är svårt med hår och gjort.

Den Denman Silver Squargonomic rund borste för Styling är gjord av Natural borst av vildsvin, mjuk, inte repa Scalp, ger håret mer Volume och är effektiv vid uträtning håret, vilket gör den idealisk för medelstora eller långt hår. Det inte bryter hår, vd för att lämna den sammetslen att beröra.

Också, rullen Denman borsten är extremt effektiva, att vara gjorda av keramik fördelar värmen jämnt på den nivå av håret och ger det lyster hår och en noggrann skötsel. Den resulterande lockar är mycket framgångsrik, men kan också användas för att hår riktning. Den Denman borsten är utformad för att glida genom lockigt hår för att reda ut håret och för att definiera lockar.
 
Denman borstar effektivt hantera vått hår, låt för snabb torkning, snabbare torkning med hårfön, så att den varma luften kan cirkulera från roten till split.

Denman klassisk borste som är extremt mångsidig, ger håret mer Volume och klar håret, få ett crystal shine.


Så, Denman professionella penslar är av högsta kvalitet och är idealisk för förverkligandet av de mest avancerade frisyrer.