CHI

CHI produkter är kända för en innovativ teknik, som gjorts av de mest kompetenta specialister inom hårvård. CHI erbjuder hela paket av vård, skyddar håret från olika styling produkter som angriper hår. Farouk Shami grundades 1987 CHI varumärke för alla hårtyper, från stege, upp till vågig eller lockig, gå på premissen "Utbildning, miljö och etik".

Detta helt revolutionerat marknaden för hår stil eftersom erbjöd den första hårfärg utan ammoniak, som oftast, en favorit märke av kändisar i Hollywood, kändisar som Rihanna, Megan Fox, Jessica Alba eller Avril Lavigne.

Avsedd för alla hårtyper


CHI produkter är fördelaktigt för alla hår typ, så det schampo och balsam som gör underverk för alla typer av hår.
Den CHI schampo är det för både för män och för kvinnor, har i sin sammansättning av ingredienser av högsta kvalitet. CHI är tänkt att svara på ett positivt sätt för alla hårtyper, inklusive ostyrigt hår för att släta ut och ger glans och smidighet. Det är också tänkt att hjälpa färgade håret för att skydda färgen för en lång tid, och behandla honom, återfuktande det och ger det glans en lång tid.

CHI är ett schampo speciellt utformad för att skydda håret från UV-strålar som rengör skonsamt håret utan att störa färg process. Hår produkter från salongerna har ett fuktgivande schampo, såsom CHI Luxe Törst Lättnad, och en perfekt balans av hår, CHI Djupt Briljans Balance shampoo är det perfekta valet.


CHI Keratin schampo som kombinerar kraften av naturliga keratin med viktiga näringsämnen, såsom jojobaolja, arganolja och innovativ teknik Keratrix som erbjuder skydd full av hår. Denna förening extremt sofistikerad, skyddar naturliga keratin dramatiskt förbättra elasticiteten i håret och framgångsrikt förhindrar dess brott, att lägga dem på samma gång intensiv återfuktning och glans.

Schampo med argan olja är ett naturligt framställda, som består av en blandning av arganolja, moringa oil, och komposit keramik som ger en lyxig hårvård, är särskilt avsedda av skadade hår. Detta system infiltrerar hårbotten med alla vitaminer och oljor, näringsämnen , vilket gör håret att bli mer elastisk och naturliga.

 Den CHI balsam för både kvinnor och män finns i en mängd olika former, vilket ger fukt på djupet av varje hårstrå typ. Balsam som utformats speciellt för färgat hår, CHI Joniska Färg Protector-System har förmågan att bibehålla färg och glans hår färg och CHI Enviro Utjämning jämnar lockigt hår, upproriska eller torr, vilket ger dem mer kontroll och mer fuktgivande. Så kommer håret att bli mer befäst, glänsande och lättare att arrangeras, utan alltför mycket besvär.

CHI Farouk Royal är en extra behandling, som består av vit tryffel och pärlor, som är avsedda för alla hårtyper som har en lätt konsistens och återställer med förtroende skadad hår, och föder inte upp. Denna kombination av ingredienser hjälper till att ditt hår och hårbotten från alla synvinklar.Senaste artiklarna


Du vill ha rakt hår och glänsande ? Här är tips.

Du vill ha rakt hår och glänsande ?

En stor del av kvinnorna väljer att gå vidare regelbundet ditt hår med plattan. Vi vet alla hur skadliga är de enheter med intag av värmen, men det är mycket viktigt att veta hur man använder dem och på så vis få det perfekta resultatet.

Keratin behandlingar för hår-och sjukvård

Behandlingar med Keratina

Ett vackert hår och starka är varje kvinnas dröm och det är därför som det finns behov av en särskild behandling för att återställa hårets utseende eller Natural.