Bruno Vassari

Bruno Vassari varumärket grundades 1984 av en grupp specialister i branschen av kosmetika. Denna grupp var inspirerad i skapandet av varumärket till den klassiska italienska Giorgio Vasari, en berömd målare, skulptör och arkitekt i XVI-talet. Allt i en anda av professionalism och konst, denna grupp har skapat ett varumärke som är avsedd för skönhet och hudvård.

De aktiva ingredienserna i dessa produkter innehåller hyaluronsyra, aminosyror, Omega CH och peptider av koppar, designad för att förbättra hudens elasticitet och hudens spänst, fukt och lämnar den mjuk. Också, de är avsedda för och fylla i fina linjer med kollagen. De viktigaste antioxidant som används är olja från frön av druvor, som används som anti-inflammatorisk. Bruno Vassari produkter är kända och som bildas av naturliga ingredienser och innehåller inte sulfater. Anti-wrinkle cream kan användas innan makeup, på morgonen eller på kvällen, med andra ord, oavsett tid på dygnet.
 
Återuppbygger och stärker huden
 
Bruno Vassari Huden Komfort är avsedd särskilt för känslig hud eller med en fin textur. De reagerar snabbt till värme och kyla, därför att huden är skyddad från solbränna eller kall. Torr hud, känslig och utsatt för allergiska reaktioner, kan drabbas av irritation, lämnar röda och svullna. Detta utbud av produkter som hjälper till att minska känslig hud, lugnar och ökar fukt.

De produkter som bildas från ett vegetabiliskt extrakt komplex, såsom: lavendel, linden, ringblomma eller kamomill, komplexa fuktighetskräm och shea smör, alla dessa som hjälper till att stärka immunitet i huden, återfuktande och lugnande.
 
Bruno Vassari Ren Soluton Utbud hjälp fet eller acne huden, öppnar porerna, ger en mattifying utseende. Salicylsyra i sin sammansättning, avlägsna döda celler och balans talgkörtlar. Extrakt av jordnöt lugnar irriterad hud, reducerar och förebygger uppkomsten av svarta fläckar, och natriumhyaluronat ger en återfuktande stark hud.

De produkter i sortimentet
Vitare hud ger en strålande hy, jämn hy, minska uppkomsten av fläckar och balansera cellerna av melanin. Så, de bidrar på ett effektivt sätt vid blekning av huden tack vare C-och E-vitamin, som fungerar som en antioxidant och en lampa perfekt hud.

AHA utbud bildas i synnerhet från glykolsyra som erhållits från sockerrör. Vad gör dessa produkter? Tja, återuppbygger och återfuktar huden på djupet, vilket eliminerar döda hudceller. Så efter användning, huden är pånyttfödd och efter att få en yngre, slätare och uppfriskande för huden.

Bruno Vassari Sun Defense uppfyller alla de egenskaper som den perfekta solkräm, eftersom det skyddar huden från UV-strålar, mot solskador och för tidigt åldrande.

Bruno Vassari Anti-Stress Utbud är mycket fördelaktigt för ett kaotiskt liv och stressande eftersom huden av sådana faktorer som kommer att bli mer torr och förfall, så att produkterna i den här serien återfuktar huden, regenererar och förhindrar uppkomsten av rynkor, tack vare A-och E-vitaminer.

De produkter av olika Organ, Som ger huden ett yngre utseende tack vare den marina alger eller glykolsyra som peelar bort döda hudceller, återfuktar och ger huden fasthet. I detta intervall ta del produkter för viktminskning, såsom terractive kräm för bantning Thermo-Active Bruno Vassari kräm eller gel med viktminskning Slim Effect Gel-Organ Som Bruno Vassari.


Senaste artiklarna


10 metoder genom vilka du kan minska rynkor

Hur man kan minska rynkor

Åldrande ger oss huvudvärk när det kommer till huden, men även om du är 20 eller 30 är bra för att förebygga vissa sjukdomar än att behandla dem, och här handlar det om rynkor.

De bästa produkterna av professionella makeup från

Professionell Make-up

Makeup produkterna har dykt upp sedan de äldsta tider, till exempel make-up är en del av de flesta kulturer runt om i världen, som används oftast som ett sätt att uttrycka social status

5 knep för att bli snabbt av den svarta punkter

hur bli av med pormaskar

Väldigt många kvinnor längtar efter en jämn hy ljus, fräsch och utan brister, men oftast är det ganska svårt att få en perfekt hy.

Anti-cellulite grädde

Celluliter grädde

Celluliter är ett problem som drabbar många kvinnor. Majoriteten av dem spenderar en hel del pengar på behandlingar för att bli av med detta besvär, men inte varje gång de ger önskat resultat.

Den bästa krämer för Oily Skin

Den bästa krämer för Oily Skin

Oily Skin är helt annorlunda från torr hud så, om marken kräver Hydration, fett, utsöndrar så mycket talg som kan täppa till porerna, och detta leder till uppkomsten av finnar eller pormaskar.