Babor

Från många märken av hudvård, Babor är en av de få som kan skryta med mycket säkra produkter för huden som ger skydd. De är utformade på ingredienser av naturligt ursprung, alla Babor produkter vård är dermatologiskt testade på samma sätt som för 50 år sedan, när han startade. Optimerad för en perfekt nivå av huden ph-värde, Babor produkter används av de bästa spa i världen, och nu kan du skämma bort din hud hemma med framgång. 

Säkert, naturligt och enkelt. Dessa ord beskriva den perfekta insamling av hudvård Babor. För att förenkla valet av produkter, Babor har skapat separata rader av produkter som har utformats för alla hudtyper.
 

Synliga resultat med Babor

 
Läkare Babor huden samling innehåller produkter som hjälper huden att hålla yngre, återställa ett sådant förtroende. Linjen omfattar Biogen Cellular produkter som skyddar huden från yttre oxidant eller den stressiga och Derma Cellular erbjuder ljusstyrka och elasticitet.

Kvinnor med extremt känslig hud kan använda med förtroende naturliga produkter för att bli av med detta, men Babor erbjuder Baborganics utbud som fungerar perfekt i detta avseende.

Detta utbud av hudvård innehåller ekologiska ingredienser 100% vilket inte påverkar huden.

Skydda huden och bevara naturliga är den viktigaste uppgiften för den Babor produkter.
Erbjuder formler av vård, som bygger på den holistiska begrepp, för mer än 50 år av intensiv forskning, Babor rad använder de bästa ingredienserna. I denna serie tillhör de krämer för dagen, rengöringsmedel, nattkrämer, mjukgörande, ögon produkter, toner, lösningar anti-åldrande och behandlingar.
 

Babor för yngre hud


När vi blir äldre, börjar huden att lida några förändringar inte särskilt trevlig, och målet är att återställa vitalitet med hjälp av formler rika erbjuds komplett sortiment av Babor produkter. Genom en koncentrerad komplex av vitaminer, Babor Multi Aktivt Vitamin Vätska förbättrar strukturen av huden, reparera vävnad och återställer elasticitet. B5 och E-vitamin stärker vävnaden, öka vitaliteten och kampen mot fria radikaler.

Genom att tillämpa en natt kräm, det stimulerar förnyelsen av hudceller genom användning av avancerad formel Grädde Babor Vita Balans natt. Skapad särskilt för personer med torr hud, den här krämiga formulan reglerar nivån av blodfetter, hud återfuktning och vitalisera det. För en mjukare hud och en lyftande effekt i ögonen område, Babor HSR Lyfta Extra firming kampen mot rynkor som det skapar runt ögonen och hjälper till att bibehålla hudens elasticitet.

Skinovage utbud är extremt effektiv, eftersom den erbjuder individuella lösningar för daglig vård av torr och känslig hud, med fläckar eller med behov av förnyelse. Så i denna serie, finns produkter för alla hudtyper.

Babor Cleanser rengör huden på djupet, nyckeln till en ljusare och för en vacker hud. De flesta av de produkter som gör sin effekt snabbare och mer effektivt om huden är perfekt rengjorda, så alla Babor rengöring av produkter som innehåller lugnande och mjukgörande ingredienser. Noga utvalda produkter baserade på källvatten från Aachaen, Tyskland utgör de viktigaste mineraler som behövs av kroppen.Senaste artiklarna


Ge din hud den vård den behöver!

Hud vård beroende på ålder

alla kvinnor är vackra på sitt sätt att vara. Men med åldern rynkor brukar jag bo på vår hud, även om vi inte vill det.

10 metoder genom vilka du kan minska rynkor

Hur man kan minska rynkor

Åldrande ger oss huvudvärk när det kommer till huden, men även om du är 20 eller 30 är bra för att förebygga vissa sjukdomar än att behandla dem, och här handlar det om rynkor.

Hur bli av med mörka ringar snabbt och säkert

Hur gör du för att bli

Denna fråga är inte så lätt eftersom det inte finns ett universellt recept för att hjälpa dig i detta avseende, men det finns några huskurer som kan vara till hjälp.

Professionell kosmetika från Babor för känslig hud

Babor för känslig hud

Enligt en studie, 60% av personer som har en känslig hud. Denna typ av hud reagerar snabbare och mer kraftfull än en normal hud, och de faktorer som leder till konfrontation med en känslig hud är.

Den bästa krämer för Oily Skin

Den bästa krämer för Oily Skin

Oily Skin är helt annorlunda från torr hud så, om marken kräver Hydration, fett, utsöndrar så mycket talg som kan täppa till porerna, och detta leder till uppkomsten av finnar eller pormaskar.

Det bästa anti-rynk-krämer

Bästa anti skrynkla krämer

Vilken kvinna han vill ha evig ungdom, men för detta behöver du inte ta till olika kirurgi för att verka yngre, men har du som användare att följa några viktiga steg i hudvård