Ardell

Ardell är marknadsledande när det gäller lösögonfransar. Ardell lösögonfransar är skapade för att understryka och betona den naturliga fransar. För att skapa en naturlig och glödande utseende, Ardell lösögonfransar bidra till att skapa en fantastisk look, utan att behöva mascara. Det har blivit ett känt varumärke på grund av det faktum att fokus på kvinnors önskningar att få långa otroligt ögonfransar, har i sitt sortiment produkter för ögonfransar och ögonbryn-och sjukvård, lim av högsta kvalitet och tillbehör för make-up.

Pimpa dina ögon med de mest vackra lösögonfransar!


Ardell Mode Fransarna är gjorda av människohår, 100% steriliserat. Dessa remsor är återanvändbara och lätta att applicera, och varje set levereras i en perfekt laptop som kan användas flera gånger. Lösögonfransar komma i 35 olika stilar (svart eller brun) och passar alla. Ardell lösögonfransar 120 är vackert välvd, monterad på ett band öppenhet, som ger ett naturligt utseende, böjd, och kan användas både dag och natt. För en naturlig och dramatisk look, dessa falska ögonfransar lägg ett tunt lager av naturliga fransar, utan att spela en laddad aspekt, är mycket bekväma och är tillverkade av 100% naturliga hår.

Ardell uppsättning av falska ögonfransar möta behoven hos alla kvinnor vill ha längre ögonfransar och vackra ögon som drar till sig allas ögon. En fängslande blick säger mer än ord, och om naturen inte var så generös med alla, Ardell falska ögonfransar kommer att slutföra detta arbete. Ardell uppsättning av sex par lösögonfransar är mycket bekväma och erbjuder en grönskande skönhet som lockar många blickar.

I samma intervall ta del Ardell Demi Wispies Naturliga lösögonfransar att lägga till en enorm mängd och en förförisk look. De är återanvändbar, är lätt att använda och extremt prisvärda. Med en överlägsen kvalitet, lösögonfransar Ardell Demi Wispies Naturligt kommer i en låda som håller den på ett hygieniskt sätt fransarna kan återanvändas. De används i salongerna av många proffs i art of makeup, men kan användas hemma, eftersom de passar alla typer av ögon, oavsett färg, form eller storlek.

Ardell Lim till lösögonfransar erbjudanden först av alla säkerhet så finns det ingen möjlighet att de falska ögonfransar faller i de viktigaste ögonblicken. Oavsett hur vackra de är ögonfransar, de behöver ett lim som att sätta ut dem. Med tanke på att dessa falska ögonfransar som används i salongerna parfym har den bästa kvaliteten och tejpen är vattentålig tack vare sin flytande formula som återkommer vid ett senare tillfälle gummy i kontakt med luft.

Ögonbrynen är det viktigaste och mest mångsidiga funktioner i ansiktet eftersom det ger ett plus på personlighet och erbjuder en harmonisk balans och estetiska i ansiktet, det är därför du måste vara oklanderlig och tränas ordentligt. Som Ardell ögonbryn ger ett naturligt utseende genom att forma perfekta ögonbryn och definiera dem.


Mer vacker och definierade ögon formade, bara med hjälp av Ardell som är tillgänglig till ett överkomligt pris till alla.

Senaste artiklarna


Stilizeaza dina ögonbryn som ett proffs !

Stilizeaza dina ögonbryn

Alltid ögonbryn har rollen att forma ansiktet, skapa en delikat bild, avlånga och perfekt. Se till att kvinnor ta till alla möjliga knep, den komplicerade strategier av makeup för att få de perfekta ögonbrynen,

Hur rekommenderar specilistii att stilizezi ögonbryn !

Styling av ögonbryn

Alla kvinnor som vänder sig till alla möjliga knep för att bli vackrare. För detta är de vänder sig till makeup tekniker. Men, innan vi börjar smink,