Anesi


Anesi är ett internationellt varumärke av hudvård som föddes i Madrid, Spanien. Med en erfarenhet på över 40 år i den kosmetiska industrin, DRV koncernen har sålt produkter i över 85 länder runt om i världen. Anesi infördes alltid den mest avancerade tekniken och de aktiva ingredienserna är av naturligt ursprung, klassiska och effektiva. Bolaget har föreslagit att från början ett komplett utbud av kosmetika som skapats särskilt för att nå alla normer för skönhet och wellness. Raden av behandlingar är enkelt, gör det steg för steg och anpassas för varje kund, med ett protokoll som är sensoriska. Så alla dessa begrepp har ett enda namn: Anesi.

De bästa resultaten har uppnåtts med Anesi


Anesi kombinera filosofi maximal komfort med studerade formler teknisk nära att ge maximal effektivitet. Ingredienserna är mycket varierande, med extrakt av marina alger från påverkan av medelhavet, som skapar nya framsteg kosmetika och formler extremt effektiv. Alla Anesi produkter är skapade i laboratorier som arbetar aktivt för att varje formel och använder olika metoder, beroende på behoven hos varje person.

Anesi är ett varumärke skapas i Europa som använder riktlinjerna och kraven på skönhet franska. Också, lägger tonvikten på att en nära relation med kosmetologer, eftersom de är de personer som bäst känner till behoven hos kunder, olika typer av hud och därmed utveckla en lämplig behandling.
Anesi bild kombinerar vanguard med klassicism, och kärlen är särskilt utformad för att spela upp den mjukhet och harmoni.

Anesi erbjuder ett brett sortiment av professionella produkter för hudvård. Anesi produkter som är avsedda för modellering och muskler, såsom massage oljor, krämer, geler och krämer innehåller kollagen och elastin, viktiga delar som bidrar till fettförbränning och viktminskning, vilket eliminerar samtidigt överflödigt vatten från kroppen. Speciellt utformad med örtextrakt, majs olja, soja och sesam Anesi produkter renar, regenererar huden, förnyar celler, förhindra uppkomsten av hudbristningar och öka elasticiteten.

Anesi krämer avsedda för alla hud
typ: torr, känslig, fet, blandad, eller åldrande, som har en starkt vitaliserande effekt. Anesi kräm är framtagen för alla hudtyper och speciellt utformad för torr hud ger återfuktning och behålla vattnet i porerna, stärker processen med avgiftning och ger din hy. Också, Anesi har skapat en speciell kräm framtagen för fet hy eller akne, vad bota ärr och finnar på ett effektivt sätt, minska brister och samtidigt hålla en återfuktad och frisk hy.

Om det förrän nu celluliter är ett problem, nu kan vi säga adjö till henne eftersom Anesi kommer med en förbättrad formel som syftar till att minska de synliga uppkomsten av "apelsinhud". Med hjälp av fysiska övningar och massage med Anesi kan få otroliga resultat, eftersom överflödigt vatten försvinner.

Så, Anesi celluliter grädde, på grund av dess ingredienser av karnitin och koffein, leda till en utvidgning av blodkärl, stimulerar lymfcirkulationen och ta bort fettvävnad. Med dessa aktiva ingredienser, grädde lyckas reducera celluliter, och samtidigt hålla fast och återfuktad hud.


Senaste artiklarna


Anti-cellulite grädde

Celluliter grädde

Celluliter är ett problem som drabbar många kvinnor. Majoriteten av dem spenderar en hel del pengar på behandlingar för att bli av med detta besvär, men inte varje gång de ger önskat resultat.