American Crew

American Crew är en hår-och sjukvård bolaget för män. Över tid, många frisersalonger har försvunnit, ersatts med salonger som främst riktar sig till kvinnor. Varumärket sätter fokus på bilden av män som vill se bättre ut, för att främja en livsstil fokus på elegans. American Crew är mer än en livsstil är en milstolpe i historien om vård för män, att vara en ledare som uppfyller behoven hos alla stylister. Idag, detta helt fortsätter att utvecklas som en av de mest innovativa och intressanta företag. Detta är en sann pionjär i konsten av stil och de mest innovativa och exklusiva produkter för män.

American Crew enbart för män


American Crew, ett exklusivt varumärke för män med ett brett utbud av hudvårdsprodukter, från styling, hårvård och kroppsvård, rakning produkter.
American Crew Schampo har fuktgivande egenskaper som ger balans, rengör och friskar upp hår och hårbotten. Det är en kombination mellan tre olika typer av tensider med mild rengörande egenskaper, vilket ger en rengörande effekt. Extrakt från blad salvia och kamomill minska bakterier, ger glans och skyddar håret färg. Bra för alla hårtyper, denna produkt baserad på växter, med antioxidant egenskaper som det är tänkt att styra mot talg produktion, minska bacteries, gör håret silkeslent och full av liv.
American Crew Daglig Återfuktande Schampo med extrakt av timjan och rosmarin, stärker och återfuktar hårbotten, ger glans, är sammansatt med naturliga oljor, som är lämplig för normalt och torrt hår.

American Crew Balsam toner och återupplivar hårbotten, har en fräsch, uppiggande effekt, perfekt för ett friskt hår. Denna produkt återupplivar håret och inte irritera hårbotten.

De rakning American Crew Formel med växtextrakt, har kraftfulla antioxidanter som inte torkar ut huden. Tack vare aloe vera-extrakt och avokado olja, dessa rakning produkter för att ge maximalt skydd för torr hud som kräver fukt. Eukalyptus olja, E-vitamin, olja från avokado och sötmandel olja som har till uppgift att skydda irriterad hud för att återfukta. Vitamin A-och B-skyddar mot UV-strålar och lugnar huden.

American Crew hår gelmed anti-peeling formula är berikad med naturliga extrakt, vitamin B5 som ger glans och täta hår. Denna produkt innehåller inte alkohol, har ett lågt Ph-värde för att förhindra uttorkning av hårbotten, ger en extra lyster, inte göda hår och det kan vara lätt ut.